Κι ο Δήμαρχος Πύλης Κώστας Μαράβας στο Άγιο Όρος, με συντροφιά έκπληξη;

Το πήρε απόφαση ο Δήμαρχος Πύλης κ. Κώστας Μαράβας ότι “παράδες” για την αποκατάσταση των ζημιών στα ορεινά από την θεομηνία δεν πρόκειται να του στείλει η Κυβέρνηση, παρά τις εκκλήσεις του και αποφάσισε να εναποθέσει τις ελπίδες του στον Ύψιστο.

Έτσι μετά τον Δήμαρχο Τρικκαίων κ. Ν. Σακκά και τον Δήμαρχο Μετεώρων κ. Λ. Αβραμόπουλο που επισκέπτεται συχνά το Άγιο Όρος, ο Κ. Μαράβας προγραμματίζει σύμφωνα με πληροφορίες του trikalatroll.gr αμέσως μετά τους αγώνες την Κυριακή το πρωί στις “Σκαμνιές”, να ανηφορίσει για το “Περιβόλι της Παναγιάς.”

Μάλιστα οι “μπακακιασμένοι” διαδίδουν ένα τρελό σενάριο, ότι θα τον συνοδεύει σε αυτό το ταξίδι για προσευχή και περισυλλογή ο πρόεδρος της ΔΕΕΠ Ν. Τρικάλων κ. Γιάννης Κουτσονάσιος, αφού είναι γνωστό ότι διαθέτει “άκρες” με τον ηγούμενο της Μονής Βατοπαιδίου π. Εφραίμ, που έχει μεγάλη επιρροή στην Κυβέρνηση.

Ήδη η κόρη του Δημάρχου Χρύσα και η γραμματέας του Μάνη, έχουν ετοιμάσει τα πεσκέσια για τον μερακλή μοναχό, μιας και είναι γνωστή η αδυναμία του στα λουκάνικα και τις πανσέτες.