Κοπή πίτας του συνδυασμού “Επανεκκίνηση Τώρα”: Restart ζήτησε ο κ. Παπαστεργίου και έθεσε τους στόχους για το μέλλον

Σε μία κατάμεστη αίθουσα στο Memories Hall, πραγματοποιήθηκε η κοπή της πίτας του συνδυασμού “Επανεκκίνηση Τώρα”, το βράδυ της Παρασκευής 20 Ιανουαρίου.

Ο επικεφαλής του συνδυασμού και Δήμαρχος Τρικκαίων κ. Παπαστεργίου, τόνισε στην ομιλία του ότι:

Δέκα χρόνια μετά, όλοι μιλούν για τα Τρίκαλα, συμμετέχουμε σε προγράμματα, όλοι θέλουν να δείξουν τη δουλειά τους στα Τρίκαλα και μέσω των Τρικάλων”.

Και υπενθύμισε ότι “το 2014 το χρέος ανερχόταν στα 45 εκατ. €, ενώ πλέον, στα 17 εκατ. Δώσαμε 30 εκατ. για παλιά χρέη, χρήματα που αν τα είχαμε, θα ήταν εντελώς διαφορετική η εικόνα στους δρόμους της πόλης και τα χωριά, στα πεζοδρόμια και στην αγροτική οδοποιία”.

Aναλαμβάνουμε την ευθύνη να συνεχίσουμε την πορεία του Δήμου Τρικκαίων στην τροχιά που ξεκινήσαμε”, είπε ο κ. Παπαστεργίου.
Και έθεσε τους στόχους: 

“– Δήμος Τρικκαίων με προοπτική 20ετίας
– Ολοκλήρωση έργων 
– Κλείσιμο ανοιχτών ζητημάτων 
– Δημιουργική πορεία σε θέματα όπως ο τουρισμός (με αφορμή τον πολύ επιτυχημένο “Μύλο των Ξωτικών”)

Και ως μέσα για αυτήν την πορεία, ο Δήμαρχος Τρικκαίων ανέφερε τη συγκρότηση του ψηφοδελτίου, τη διεύρυνσή του, τη διαλογική λειτουργία ανάμεσα στα μέλη του, τη συνέχιση του τρόπου άσκησης πολιτικής.

Βάλαμε ψηλά τον πήχυ, εμείς περνούμε από πάνω του”, δήλωσε με έμφαση ο Δήμαρχος Τρικκαίων, επισημαίνοντας ταυτόχρονα την κρισιμότητα του προεκλογικού αγώνα.