TrikalaTroll

ΕΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΠΡΟΙΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΥ ΜΕ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΕΣ ΔΟΣΕΙΣ ΣΑΤΥΡΑΣ. ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΤΕ ΤΟ ΑΦΟΒΑ.

Λυπηρό: Αγκύλωση στο δεξί του χέρι από τους συνεχείς ελέγχους τιμών έπαθε ο Κώστας Σκρέκας

skrekas-super-market
skrekas-super-market
Έκτακτη ιατρική περίθαλψη αναγκάστηκε να δεχτεί ο υπουργός Ανάπτυξης, Κώστας Σκρέκας, καθώς από τους συνεχείς ελέγχους τιμών στα ράφια το χέρι του έμεινε στην όρθια θέση.

 

Την είδηση επιβεβαίωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης: «Δυστυχώς είναι αλήθεια. Το τελευταίο διάστημα ο υπουργός φωτογραφιζόταν συνεχώς σε κάποιο σουπερ μάρκετ με το χέρι σηκωμένο σαν να έλεγχε τις τιμές, με αποτέλεσμα να συμβεί το μοιραίο και να προκληθεί αγκύλωση» είπε.

«Μετά την τελευταία φωτογράφιση για το χριστουγεννιάτικο καλάθι το χέρι του δεν κατέβαινε, με αποτέλεσμα στις συσκέψεις όλοι να κοιτάζουν να δουν πού δείχνει ο υπουργός και στο δρόμο να σταματάνε συνέχεια τα ταξί» πρόσθεσε.

Όπως λένε οι γιατροί, ο υπουργός θα πρέπει να περάσει κάποιο διάστημα όπου να μην δείχνει τίποτα ώστε το χέρι του να επανέλθει. Όπως τονίζουν, θα πρέπει παράλληλα να αποφεύγει τις φωτογραφίσεις σε σούπερ μάρκετ γιατί μπορεί το χέρι του να παραμείνει μόνιμα σε αυτή τη θέση, με κίνδυνο κάποιος να τον χρησιμοποιήσει για καλόγερο και να κρεμάσει το παλτό του.
https://tovatraxi.com/