Μέρντοχ: Η χήρα που “τρέλανε” τον μεγιστάνα και παντρεύεται για 5η φορά στα 92 – “Ελπίζω να είναι η τελευταία φορά”

Ο έρωτας ήρθε ξανά στη ζωή του μεγιστάνα των ΜΜΕ Ρούπερτ Μέρντοχ, ο οποίος διανύει το 92ο έτος της ηλικίας του. Αυτή τη φορά ήρθε στο πρόσωπο μιας πολύ καλοδιατηρημένης κυρίας 66 ετών, στην οποία ο Μέρντοχ έκανε πρόταση γάμου, 17 μήνες μετά την έκδοση του τέταρτου διαζυγίου του, από την τελευταία σύζυγό του Τζέρι Χολ.

Μέρντοχ: Η χήρα που "τρέλανε" τον μεγιστάνα και παντρεύεται για 5η φορά στα 92  - "Ελπίζω να είναι η τελευταία φορά"
Και πρόσθεσε: “Είχα μεγάλη νευρικότητα. Φοβόμουν να ερωτευθώ ξανά αλλά ήξερα ότι θα ήταν η τελευταία μου φορά. Το καλό που της θέλω να είναι. Είμαι ευτυχισμένος”.

Χήρα, 66 ετών: Μιλούν την ίδια γλώσσα

Η νέα εκλεκτή της καρδιάς του ιδιοκτήτη της Fox News corporation που έχει υπό την ομπρέλλα της μια πλειάδα ΜΜΕ, είχε μια ιδιαίτερη θέση στην αστυνομικό σώμα του Σαν Φρανσίσκο. Είχε τον ρόλο της εφημερίου της αστυνομίας.

Η Αν Λέσλι Σμιθ εδώ και δεκατέσσερα χρόνια είναι χήρα. Ο πρώτος σύζυγός της ήταν ο τραγουδιστής της country μουσικής, ραδιοφωνικός παραγωγός και παρουσιαστής της τηλεόρασης Τσέστερ Σμιθ.

Η ίδια δήλωσε για τον αρραβώνα της με τον Μέρντοχ ότι “είναι και για τους δυο δώρο από το Θεό. Γνωριστήκαμε τον περασμένο Σεπτέμβριο”.

“Είμαι χήρα εδώ και δεκατέσσερα χρόνια. Ο σύζυγός μου ήταν επιχειρηματίας, όπως και ο Ρούπερτ. Εργαζόταν για τοπικές εφημερίδες, είχε δικό ραδιοφωνικό σταθμό καθώς και τηλεοπτικό κανάλι. Μιλάμε τη “γλώσσα” του Ρούπερτ. Έχουμε κοινές αντιλήψεις”.

Όσο για τις ηλικίες τους, είπε: “Δεν θα είναι το πρώτο μου ροντέο. Πλησιάζοντας τα 70 είμαι στο δεύτερο ημίχρονο. Περίμενα την κατάλληλη στιγμή. Οι φίλοι μου είναι χαρούμενοι για μένα”.

Μέχρι τον Αύγουστο του 2022 ο Ρούπερτ Μέρντοχ ήταν παντρεμένος με τη Τζέρι Χολ, μοντέλο και πρώην σύζυγο του Μικ Τζάγγερ. Ο γάμος του διήρκησε έξι χρόνια και φήμες λένε ότι την χώρισε με ένα email.

Ρούπερτ Μέρντοχ Τζέρι Χολ

thetoc.gr