Μεγάλη επένδυση στον Δ. Πύλης – Έρχονται “τουρίστες” στα ορεινά

Η μεγάλη αξία που δίδει ο Δήμαρχος Πύλης κ. Κώστας Μαράβας στην ανάπτυξη του τουρισμού στην περιοχή όπως άλλωστε όπως καταδεικνύει και η ίδρυση γραφείου τουρισμού στην Πόρτα, φαίνεται πως απέδωσε καρπούς.

Σύμφωνα με πληροφορίες του trikalatroll.gr το Γενικό Επιτελείο Στρατού και συγκεκριμένα η Διοίκηση Ειδικών Επιχειρήσεων αναζητά νέα τοποθεσία εκπαίδευσης των στελεχών της, αφού η ορεινή Ναυπακτία που χρησιμοποιείται μέχρι σήμερα έχει αναπτυχθεί τουριστικά και δεν προσφέρεται για ασκήσεις ανορθόδοξου πολέμου.

Έτσι κατέληξαν ότι η πιο απομονωμένη και αραιοκατοικημένη τοποθεσία σε όλη την χώρα, είναι τα ορεινά του Δ. Πύλης και ετοιμάζονται να κάνουν την σχετική πρόταση στον κ. Μαράβα για την ίδρυση σχετικού Κέντρου Εκπαιδεύσεως στους πρώην Δήμους Αιθήκων – Πινδαίων.

Διαρροές ότι η σημερινή επίσκεψη του Διοικητή της ΣΜΥ καταδρομέα κ. Ι. Κορέλη στον Δήμαρχο Πύλης είχε αυτό τον σκοπό διαψεύδονται κατηγορηματικά, αφού την επιτυχία της επένδυσης θα την καρπωθεί τοπικός κοινοβουλευτικός για να τη χρησιμοποιήσει προεκλογικά ως “κατόπιν ενεργειών μου..!”