Με δυσκολία φαίνεται τα “βγάζουν πέρα” οι πολιτικοί μας

H δημοσιοποίηση των πόθεν έσχες των πολιτικών μας, κατέρριψε τον μύθο που τους θέλει καλά και προνομιακά αμειβομένους για το έργο που παρέχουν.

Καταρχάς πρόκειται περί αποζημίωσης και όχι αμοιβής.

Έτσι εξηγείται το γεγονός ότι οι υπουργοί και βουλευτές μας  δεν έχουν στην ιδιοκτησία ούτε ένα αμαξάκι όταν η η μέση ελληνική οικογένεια έχει δεύτερο και ενδεχόμενως και τρίτο.

Έτσι εξηγείται το γεγονός ότι οι βουλευτές μας  με ετήσια έσοδα πάνω από 60.000 να μην αποταμιεύουν ούτε ένα ευρώ, να έχουν καταθέσεις κάτω από 10.000 ευρώ, όταν  ακόμη και η γιαγιούλα συνταξιούχος του ΤΕΒΕ στο κομπόδεμα, της στο μαξιλάρι της ή ακόμη και στην τράπεζα έχει κρατημένα τέτοια ποσά.

Έτσι εξηγείται ίσως και το γεγονός ότι  οι ληστές πλέον προτιμούν τις γιαγιούλες από τους βουλευτές.

Έτσι ακόμη δικαιολογείται και το γεγονός ότι από το πόθεν έσχες τους δεν φαίνεται οι πολιτικοί μας να κάνουν επενδύσεις, να αγοράζουν ακίνητα  αφού όσα ακίνητα αναφέρονται στο πόθεν έσχες αποκτήθηκαν εκτός πολιτικής

Ειλικρινά δεν ξέρουμε αν ο πληθωρισμός και η ακρίβεια έχει χτυπήσει και τα βουλευτικά νοικοκυριά σε σημείο που να εξανεμίζονται οι αμοιβές τους, συγνώμη αποζημιώσεις τους

Πιστεύουμε πως μία μικρή ενίσχυση, ένα «κάτι τις» ένα pass και για αυτούς  θα αποκαθιστούσε την αδικία η οποία άλλωστε εμφανώς καταγράφεται στα πόθεν έσχες τους.

Πιστεύουμε ότι ο ελληνικός λαός θα το κατανοούσε