“Μύθια” στην παρέλαση στα Τρίκαλα

Όλα ήταν αναμενόμενα προβλέψιμα και σπαρταριστά.

Το trikalatroll.gr γνωρίζοντας τα όσα έχουμε ζήσει όλα αυτά τα χρόνια στις παρελάσεις, είχε προτείνει (εδώ διαβάστε) να μεγαλώσει η εξέδρα των επισήμων έτσι ώστε   να χωρέσουν  οι φιλοδοξίες όλου του πολιτικού προσωπικού του Νομού μας  και με το πρόσθετο δεδομένο ότι σε αυτή την παρέλαση δεν  θα είχαμε μόνο τους «εν ισχύι» άρχοντες μας, αλλά και τους επερχόμενους που θα ήθελαν να γευτούν «πρόωρα» αλλά και «λάθρα»  την χαρά της εξέδρας.

Έτσι εντοπίσαμε

1.Την νεοεκλεγείσα  κ.Χρύσα Ντιντή να έχει καθίσει μπροστά και πάνω  από τον κ. Χρήστο  Μιχαλάκη παραβλέποντας  κάθε πρωτόκολλο αλλά και το γεγονός ότι η θητεία της θα αρχίσει την 1/1/2024 και το ακόμη σοβαρότερο ότι η θητεία του Χ. Μιχαλάκη είναι εν ισχύ  και λήγει στις 31/12/2023

2.Την αντιδήμαρχο κ.Σοφία Αλεστά  να έχει παρεισφρήσει στο βάθρο των επισήμων κατά προφανή παράβαση κάθε έννοιας πρωτοκόλλου.

3. Τον νεοεκλεγέντα ΤΟΜ2 ( κατά κόσμο Θωμά Μερτσιώτη)  μετά της συζύγου του Λυδίας Παναγιώτου) επίσης στο βάθρο-εξέδρα  των επισήμων (εικάζουμε  εδώ ότι καθάρισε ο πρωτ.Καννίνας)

4.Σε πλήρη αντίθεση με την Κ. Αλεστά και τον ΤΟΜ2 τον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου Κ Γιώργο Παναγιώτου να έχει «αυτοεξοριστεί» ενδεχομένως και αυτοβούλως στην απέναντι πλευρά της εξέδρας.

4.Τον Δήμαρχο Τρικκαίων κ Νίκο Σακκά να προσπαθεί να «υποστηρίξει» το νέο κουστούμι που αγόρασε για την παρέλαση.

5.Τον Μητροπολίτη μας κάπου χαμένο στη δεύτερη σειρά των επισήμων

  1. Τις συνήθεις πλέον παρουσίες των συζύγων των πολιτικών μας για να μας υπενθυμίζουν και το ισχυρό οικογενειακό πρότυπο που υπάρχει και τις εξαιρετικές στιλιστικές επιλογές τους.
  2. Τις συνοδούς των μαθητικών τμημάτων  που ρήμαξαν τα συνολάκια των μπουτίκς της πόλης μας.
  3. Την καταγεγραμμένη θλίψη που δεν μπόρεσαν να κρύψουν κάποιο, αφου σήμερα ήταν η τελευταία τους φορά κοντά στο μεγαλείο των παραλάσεων και των εξεδρών. Πέντε χρόνια ομολογουμένως είναι πολλά.

Πάντως όλοι έζησαν “τον μύθο τους, και εμείς τα μύθια τους”.