“Μύλος” στην παράταξη Αγοραστού. Βολές Μπουτίνα κατά Μπάρδα

ΑΓΟΡΑΣΤΟΣ-ΜΠΟΥΤΙΝΑΣ

Βαθαίνει το «ρήγμα» στην παράταξη του πρώην περιφερειάρχη Κώστα Αγοραστού όπως προέβλεψε σε προηγούμενο ρεπορτάζ το trikalatroll.gr

Μετά την σκληρή κριτική του περιφερειακού συμβούλου κ. Ντίνου Μπάρδα (ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ) ο οποίος απέδωσε την ήττα της παράταξης του αποκλειστικά και μόνο στην “αλαζονική και απόμακρη συμπεριφορά” του Κώστα Αγοραστού, την σκυτάλη πήρε για λογαριασμό όμως αυτή τη φορά του πρώην αντιπεριφερειάρχη ο πρώην περιφερειακός σύμβουλος Γιάννης Μπουτίνας.

«Δεν πρέπει να φτύνουμε εκεί που γλύφαμε» δήλωσε στη ραδιοφωνική συνέντευξή του ράδιο Ζυγός ο κ. Μπουτίνας σχολιάζοντας τις δηλώσεις Μπάρδα, συμπληρώνοντας  ότι «δεν μπορεί όλα τα κακά (Ντάνιελ, Τέμπη) να τα χρεώνουμε στον Κώστα Αγοραστό».

«Μέχρι χτες όλα ήταν καλά. Αλήθεια γιατί δεν μιλούσε τοτε κανένας; Eγώ δεν είμαι κολοτούμπας. Εμείς που φάγαμε ψωμί δεν δικαιούμαστε να έχουμε τέτοιες συμπεριφορές».

Τέλος ο κύριος Μπουτίνας απαντώντας σε σχετικό ερώτημα, απέδωσε την ήττα της παράταξης του Κώστα Αγοραστού στο φαινόμενο Ντάνιελ αλλά και στην στάση -άδειασμα του πρωθυπουργού  Κυριάκου Μητσοτάκη ο οποίος για να αποφύγει τις όποιες ευθύνες του, τις έστρεψε στον Αγοραστό.