Στο 100% οι πληρότητες στα Τρίκαλα για τη Πρωτοχρονιά. Νέο ρεκόρ αναμένεται να καταρρίψει η επισκεψιμότητα στο “Μύλο των Ξωτικών”

Με υψηλή πληρότητα και για το υπόλοιπο των εορτών, Πρωτοχρονιάς και Φώτων, θα «τρέξει» η τουριστική περίοδος για τα ξενοδοχεία στους δημοφιλείς χειμερινούς προορισμούς της χώρας.

«Οι περισσότεροι προορισμοί είναι «sold out» σε πολλές περιοχές για τις επόμενες ημέρες. Οι εγχώριοι τουρίστες καλύπτουν το 90% των κρατήσεων και είναι πλέον σαφές ότι στη μετά- Covid-19 εποχή το ταξίδι αποτελεί προτεραιότητα για τους Έλληνες που προτιμούν να περιορίσουν τα ψώνια τους προκειμένου να κάνουν μια εκδρομή», αναφέρει ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων, Γρηγόρης Τάσιος, κάνοντας λόγο για ένα εξαιρετικό δεκαπενθήμερο.

«Στα Τρίκαλα δεν υπάρχει δωμάτιο για …δείγμα»

Ενδεικτικό είναι ότι τα δωμάτια έχουν εξαντληθεί στους ορεινούς προορισμούς αλλά και σε πόλεις που διαθέτουν θεματικά πάρκα, όπως τα Τρίκαλα με το “Μύλο των Ξωτικών”.

Παράλληλα με τους Έλληνες τουρίστες, την περίοδο αυτή καταγράφεται και εισερχόμενος τουρισμός, κυρίως από γειτονικές χώρες.

Στο “Μύλο τω Ξωτικών” οι υπεύθυνοι της διοργάνωσης της μεγαλύτερης Χριστουγεννιάτικης γιορτής της χώρας και όχι μόνο, δήλωσαν στο trikalatroll.gr, ότι αναμένουν από την Παρασκευή 30 Ιανουαρίου και για όλες τις ημέρες της Πρωτοχρονιάς, πάνω από 100.000 επισκέπτες.