Ν.Δ: Ο Θ. Κοντογεώργης στην επιτροπή σύνθεσης του προγράμματος της νέας τετραετίας

Στην αφετηρία της τελικής ευθείας (τριών ή περισσότερων μηνών) προς τις εκλογές τοποθέτησε και επίσημα σήμερα την κυβέρνηση και το κόμμα ο Κυριάκος Μητσοτάκης, καλώντας σε διευρυμένη σύσκεψη στο Μαξίμου μια σειρά από στελέχη του.

Ουσιαστικά ήταν η πρώτη προεκλογική συνάντηση συντονισμού υπό τον πρωθυπουργό, η οποία σηματοδοτεί την αρχή μιας πιο συστηματικής προετοιμασίας για τις εθνικές – και κατά τα φαινόμενα – διπλές κάλπες.

Η προετοιμασία περιλαμβάνει παράλληλα και τη συγκρότηση ειδικού «ρόστερ» που θα μπει στο «τερέν» του προεκλογικού αγώνα, δίνοντας δημόσια τις «μάχες» με τη σημαία της ΝΔ. Με βάση τον σχεδιασμό, αυξημένος προδιαγράφεται ο ρόλος εξωκοινοβουλευτικών στελεχών και γενικών γραμματέων, οι οποίοι θα συνθέσουν μαζί με κομματικά στελέχη τη γαλάζια επιτροπή εκλογικού αγώνα.

Αν και ο ίδιος ο Μητσοτάκης αναμένεται να ηγηθεί της προεκλογικής παρουσίας της ΝΔ, βγαίνοντας μπροστά με κάθε ευκαιρία, ο στόχος είναι να στηρίζουν συνεχώς δημόσια τις θέσεις της παράταξης τα μέλη της επιτροπής εκλογικού αγώνα. Από τα κυβερνητικά στελέχη, πέραν του διδύμου ΣκέρτσουΜπρατάκου και ο δικός μας Θ. Κοντογεώργης,  είναι ήδη σε επικοινωνία με τον Γ.Θεοχάρη για τη σύνθεση του προγράμματος «νέας τετραετίας»

Ο Θανάσης Κοντογεώργης, είναι Γενικός Γραμματέας Συντονισμού Εσωτερικών Πολιτικών και γαμπρός του πρώην Βουλευτή Τρικάλων της ΝΔ κ. Ηλία Βλαχογιάννη