Ν. Τρικάλων: Εθελοντές και πολλοί υποψήφιοι Αυτοδιοικητικοί, αναπληρώνουν το Κράτος

Τον καλύτερό τους εαυτό δίνουν τούτες τις δύσκολες ώρες για τους συνανθρώπους μας που έχουν πληγεί από την θεομηνία, οι εθελοντές αλλά και πολλοί υποψήφιοι Αυτοδιοικητικοί στον νομό.

Μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας βοήθησαν τα μέγιστα στην διάσωση πληγέντων στην αποκατάσταση των υποδομών και την διανομή ακόμη και με προσωπική δαπάνη, ανθρωπιστικής βοήθειας στις πληγείσες Τοπικές Κοινότητες.

Χρήστος Μιχαλάκης, Νίκος Σακκάς, Κώστας Μαράβας, Θοδωρής Χήρας και Λευτέρης Αβραμόπουλος, σύμφωνα με μαρτυρίες πληγέντων στο trikalatroll.gr, έχουν ξεπεράσει προ πολλού τα όρια της ανθρώπινης αντοχής όλες αυτές τις ημέρες.

Από κοντά πολλοί ακόμη υποψήφιοι Αυτοδιοικητικοί όπως για παράδειγμα ο Κώστας Ούτρας, ο Ντίνος Μπάρδας, ο Βασίλης Κρανιάς, ο Βαλάντης Τσιούτσιας, ο Γιώργος Καρατώλος, ο Μιχάλης Λάππας, ο Βαγγέλης Κουτής, ο Άκης Αναστασίου, ο Βασίλης Τσιούτσιας, ο Γιώργος Καταβούτας, η Αντωνία Φίκα και ο Γιώργος Ζιώγας, που συνέβαλε αποφασιστικά και στην εκκένωση των Μ. Καλυβίων.”

Όταν τελειώσει κάποτε ο Γολγοθάς της ανακούφισης των πληγέντων και επανέλθει η ζωή σε φυσιολογικούς ρυθμούς στην περιοχή, το τιτάνιο έργο αυτών των ανθρώπων οφείλει να αναγνωριστεί από την πολιτεία και να τιμηθούν για τον αλτρουισμό τους.