Ξέσπασε σε κλάματα στη διακαναλική ο Πωλ Ευμορφίδης[Βίντεο]

Διακαναλική συνέντευξη για τις εκλογές 2023 της 25ης Ιουνίου παραχώρησε το κόμμα “Ευ κίνηση”, που ίδρυσε ο Πωλ Ευμορφίδης, με πρόεδρο τον Λεωνίδα Καραΐσκο.

Ο “Mr. Coco Mat”, όπως είναι γνωστός ο Πωλ Ευμορφίδης, μάλιστα κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου εμφανίστηκε ιδιαίτερα φορτισμένος συναισθητικά όταν αναφέρθηκε στο πρόσφατο ναυάγιο στην Πύλο.

“Δεν μπορούν να χάνονται ζωές και να δείχνουν με το δάχτυλο τους Έλληνες. Εμείς είμαστε καλοί άνθρωποι πατριώτες. Ξέρουμε τι θα πει συμπόνια, ξέρουμε τι θα πει “έλα στο σπίτι μου να σε ταΐσω, να σε ποτίσω…” είπε βουρκωμένος.

Και μετά από μία μικρή παύση, με δάκρυα στα μάτια είπε “Στο καράβι μέσα θα μπορούσε να ήταν ο πατέρας μου που έφυγε για Γερμανία παράνομα πριν εξήντα χρόνια…” και ξέσπασε σε λυγμούς.

“Σας μιλήσαμε με την καρδιά μας. Αυτή είναι η καρδιά η ξύλινη, με αυτή την καρδιά πάμε, με την καρδιά του Πωλ, με την καρδιά όλης της ομάδας. Αυτό είναι το σήμα κατατεθέν της ομάδας μας” τόνισε από την πλευρά του ο Λεωνίδας Καραΐσκος κρατώντας μια ξύλινη καρδιά πάνω στην οποία είναι σκαλισμένη η λέξη “Ευ”.

Δείτε το στιγμιότυπο στο παρακάτω βίντεο από το 40:00 και μετά: