Ολυμπιακός: Με “μπαμ” ήρθε… αθόρυβα φεύγει- Λύνει το συμβόλαιό του o Μαρσέλο

Ήταν μία από τις πλέον ηχηρές μεταγραφές στην Ευρώπη, καθώς προβλήθηκε από όλα τα μεγάλα Μέσα ενημέρωσης. Ο “Παγκόσμιος”, όπως τον είχε αποκαλέσει ο Βαγγέλης Μαρινάκης, είχε υπογράψει στον Ολυμπιακό, μετά την μεγαλοπρεπή και πολυετή παρουσία του στη Ρεάλ Μαδρίτης με την οποία κατέκτησε πέντε Champions League.

Ο Μαρσέλο όμως δεν έπιασε στον Ολυμπιακό. Κάτι η φυσική κατάσταση, κάτι τα περιττά κιλά, οι αλλαγές προπονητών και γενικότερα μία σεζόν με πολλά προβλήματα και διακυμάνσεις στον Ολυμπιακό, τον έφεραν να είναι συχνά εκτός αποστολής.

Οι συμμετοχές του πολύ λίγες. Μόνο στο Κύπελλο έπαιξε τελευταία, με τον Μίτσελ προπονητή, πέτυχε μάλιστα και τα γκολ του, ωστόσο ήταν φανερό πως δεν είναι στα βασικά πλάνα του Ισπανού τεχνικού.

Ο 35χρονος Βραζιλιάνος μπακ έχει συμβόλαιο με τους ερυθρόλευκους μέχρι το ερχόμενο καλοκαίρι με οψιόν για έναν ακόμα χρόνο, αλλά η διάρκειά του δε θα εξαντληθεί. Φαίνεται μάλιστα να έχει στα χέρια του πρόταση από σύλλογο, ο οποίος τον καλύπτει τόσο αγωνιστικά όσο και οικονομικά.

Έτσι λοιπόν οι δύο πλευρές βρίσκονται σε επαφή για να λύσουν τη συνεργασία τους κοινή συναινέσει.

Ο Μίτσελ μάλιστα σε πρόσφατες δηλώσεις του στο novasports.gr είχε αναφέρει πως το περισσότερο ευέλικτο ρόστερ έχει αυξήσει την ποιότητα στην καθημερινότητα της προπόνησης, καθώς μπορεί να δουλεύει με συγκεκριμένο τρόπο με τους ποδοσφαιριστές που έχει επιλέξει να παραμείνουν στον Ολυμπιακό.

Ο Μαρσέλο φαίνεται να έχει πρόταση από το Αμερικανικό Πρωτάθλημα (MLS) που ξεκινά τις επόμενες ημέρες.