“Ορδές” κτηματομεσιτών με πολυτελή SUV στα ορεινά του Δ. Πύλης

Φαίνεται ότι τα μεγάλα κτηματομεσιτικά γραφεία των Αθηνών που εκπροσωπούν εγχώριους και διεθνείς κολοσσούς στις τουριστικές επενδύσεις, είχαν προβλέψει την χθεσινή απόφαση του ΣΤΕ για το “Φράγμα της Μεσοχώρας” και σήμερα το πρωί καραβάνια πολυτελών SUV που επέβαιναν στελέχη του real estate, ανηφόρισαν τους κακοτράχαλους δρόμους στα ορεινά του Δήμου Πύλης.

Βλέποντας το κονβόϊ των επενδυτών να περνά μπροστά από το Δημαρχείο του ο Κώστας Μαράβας περιχαρής βγήκε στο μπαλκόνι και ζήτησε από την αγαπημένη του Μάνη, να βάλει κλαρίνα στα ηχεία του Δημοτικού Μεγάρου και να δώσει εντολή στους ιερείς να χτυπήσουν χαρμόσυνα τις καμπάνες της Πόρτας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του trikalatroll.gr οι επενδυτές αναζητούν ακίνητα και οικόπεδα-φιλέτα στην Βυτσίστα(Μεσοχώρα), Μπούκουρι(Αρματολικό) αλλά και στην περιοχή Κεράσοβο-Λιάσοβο Γαρδικίου(Γέφυρα Αλεξίου).

Κι αυτό γιατί οι Έλληνες και ξένοι tour operators πιστεύουν ότι μετά την πλήρωση της τεχνητής λίμνης του φράγματος, η περιοχή θα μετεξελιχθεί γρήγορα σε Κόμο των Βαλκανίων και θα αποτελέσει πόλο έλξης επισκεπτών πολύ υψηλών εισοδημάτων της Δ. Ευρώπης και των Η.Π.Α.

Να σημειώσουμε επίσης ότι περιχαρής με την όλη εξέλιξη είναι και ο νέος Αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλίας των τεχνικών έργων κ. Θανάσης Τσιάρας που επιτέλους το όνειρό του – και του γράφοντος επίσης – για την κατασκευή του αυτοκινητόδρομου Τρικάλων – Άρτας, θα γίνει πραγματικότητα.

Από την άλλη φήμες ότι στην είσοδο της Μεσοχώρας περίμενε τους επενδυτές ο Ντίνος Κοτρώνης και τους μοίραζε “ματσάκια” τσάι του βουνού και ρίγανη δικής του παραγωγής, η ότι ο τοπικός ακτιβιστής Γιώργος Χονδρός είχε στήσει “οδόφραγμα” με την Harley στην σήραγγα της Γκρόπας, δεν επιβεβαιώνονται..