Ούτε επιβεβαιώνει αλλά και ούτε διαψεύδει τα σενάρια ο Δ. Παπαστεργίου-Άρχισαν τα “όργανα” για την επόμενη ημέρα

Στα ερτζιανά κλήθηκε να σχολιάσει τις φήμες για υπουργοποίηση του, ο Δήμαρχος Τρικκαίων κ. Δ. Παπαστεργίου και ουσιαστικά ούτε διέψευσε αλλά ούτε επιβεβαίωσε τα σχετικά δημοσιεύματα.

Μάλιστα εντύπωση προκάλεσε η φράση σε μια αποστροφή του λόγου του: “Όταν και αν αυτό το σενάριο έχει κάποια βάση, θα καθίσουμε να το συζητήσουμε.

Το trikalatroll.gr, πρώτο πανελλαδικά έγραψε προ ημερών για την ισχυρή πιθανότητα ο νυν πρόεδρος της ΚΕΔΕ να μετέχει στο νέο υπουργικό σχήμα και μάλιστα επιθυμία του Κ. Μητσοτάκη είναι, να αναλάβει υπουργείο αιχμής.

Άλλωστε όπως αναφέρουν αξιόπιστες πηγές στο περιβάλλον του αρχηγού της Ν.Δ, η εκτίμηση που τρέφει ο πρώην πρωθυπουργός στο πρόσωπο του κ. Παπαστεργίου είναι δεδομένη και η πιθανότητα υπουργοποίησης του “κουμπώνει” άριστα με το σενάριο διαδοχής του από τον Κ. Μπακογιάννη, στην προεδρία της ΚΕΔΕ.

Από εκεί και πέρα αμέσως μετά το δημοσιεύματα του trikalatoll.gr και των Αθηναϊκών ΜΜΕ, άρχισαν τα “όργανα” στην πόλη των Τρικάλων.

Σενάρια επί σεναρίων από τους δελφίνους του “έξυπνου” Δημάρχου για την επόμενη ημέρα και “όνειρα θερινής νυκτός” από την αντιπολίτευση, για τις αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου.

Υπομονή αδέρφια, η 26η Ιουνίου είναι κοντά..