Ο Παναθηναϊκός απέκτησε τον Ολλανδό διεθνή Τόνι Βιλχένα

Μία πολύ σπουδαία μεταγραφή ολοκλήρωσε ο Παναθηναϊκός το απόγευμα της Παρασκευής (7/7) ανακοινώνοντας την απόκτηση του διεθνούς Ολλανδού μέσου, Τόνι Βιλχένα με αγορά από την Εσπανιόλ.

Οι «πράσινοι» κινήθηκαν κάτω από άκρα μυστικότητα και έκλεισαν τον 28χρονο δημιουργικό μέσο (καθαρό «8άρι») με συντονισμένες κινήσεις. Τα τελευταία 24ωρα ο Γιάννης Παπαδημητρίου έκανε ταξίδι στη Βαρκελώνη προκειμένου να πάρει την υπογραφή και του παίκτη και της ομάδας κι όλα ολοκληρώθηκαν την Παρασκευή (7/7), με τον Παναθηναϊκό να καταβάλει ένα πολύ σημαντικό ποσό για να τον κάνει δικό του για τα επόμενα 4 χρόνια.

Ο Βιλχένα είναι 15 φορές διεθνής με την Ολλανδία κι αποτελούσε εξαρχής τον πρώτο στόχο του Παναθηναϊκού για την ενίσχυση του άξονα της μεσαίας γραμμής.

Έχει πίσω του μία σπουδαία καριέρα σε Φέγενορντ, Κράσνονταρ, Εσπανιόλ και Σαλερνιτάνα (δανεικός). Την περασμένη σεζόν μέτρησε 33 συμμετοχές με απολογισμό 4 γκολ και 1 ασίστ στη Serie A.

Εκτός από τον Βιλχένα, ο Παναθηναϊκός είναι πλέον σε πολύ προχωρημένες συζητήσεις και για την απόκτηση κεντρικού αμυντικού, η οποία δείχνει πλέον θέμα… ημερών.