Ο “πολύπειρος” Oδυσσέας Ράπτης και ο Μύλος του Ξωτικών

Ο πολύπειρος διευθύνων σύμβουλος του e-trikala Oδυσσέας Ράπτης ήταν το κεντρικό πρόσωπο του έργου που ραδιοφωνικά “σήκωσε” τις τελευταίες μέρες ο δήμαρχος Τρικκαίων Νίκος Σακκάς.

Η ενέργεια του δημάρχου να δημοσιοποιήσει με οργίλο μάλιστα ύφος την διαφωνία του για τον τρόπο που ενήργησε ο “πολύπειρος” όπως τον αποκάλεσε Oδυσσέας Ράπτης σε δύο περιπτώσεις, δείχνει ότι επιθυμεί να αφαιρέσει  «βαθμούς ελευθερίας» από τον κ Ράπτη, αν και κάποιοι έκαναν λόγο ακόμη και για σκέψεις  απομάκρυνσης του.

Οι  εκφράσεις που χρησιμοποίησε ο δήμαρχος Τρικκαίων κ. Νίκος Σακκάς τοποθετούμενος επί του θέματος στο Δημοτικό Συμβούλιο, ότι ο “πολύπειρος (κατά το πολυμήχανος) Οδυσσέας, υπερέβη των αρμοδιοτήτων του,  έκανε πολίτικες εκτιμήσεις ανακοινώνοντας πρόωρα τον αριθμό των επισκεπτών του Μύλου!!, έκανε εκμετάλλευση της απουσίας του προέδρου” δεν αφήνει πολλά περιθώρια ομαλής συνεργασίας.

Και όλα αυτά, λίγο πριν την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων της φετινής  λειτουργίας του Μύλου των Ξωτικών και της δημοσιοποίησης των στοιχείων που αφορούν την επισκεψιμότητά του αλλά και των  έσοδων και  εξόδων της λειτουργίας του.