Ο Στέφανος Βαβύλης ..η ήρεμη δύναμη της “Τρίκαλα-Τόπος να Ζούμε”

Μέσα σε λίγες γραμμές, σε ανάρτηση του στην προσωπική του ιστοσελίδα, ο νεαρός δικηγόρος  Στέφανος Βαβύλης υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Τρικκαίων με το συνδυασμό Τρίκαλα Τόπος να Ζούμε ,με καταστάλαγμα την μικρή αλλά δημιουργική και ουσιαστική αυτοδιοικητική του  εμπειρία χωρίς υπερβολές και λαικισμούς τα λέει όλα.
Ακόμα μετράμε τις πληγές της Θεσσαλίας και της καταστροφής. Οι ζημιές είναι μεγάλες και φυσικά θα επηρεάσουν και την κοινωνική και την οικονομική ισορροπία τόσο σε τοπικό όσο και σε εθνικό επίπεδο. Μέσα σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία θα κληθούμε να ψηφίσουμε στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου.
Από τη στιγμή που μπαίνουμε σε αυτή τη μάχη ως υποψήφιοι, όλοι εκτεθόμαστε στο εκλογικό σώμα και θα κριθούμε στην κάλπη.
Ζητώ τη στήριξη σας στις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου, με πρόταγμα την ανασυγκρότηση και την αλλαγή προτεραιοτήτων. Την ανακατεύθυνση των δημοτικών πόρων σε ουσιαστικά έργα υποδομών και προστασίας – πρόληψης. Δεν σταματάμε την επένδυση στο city branding, αλλά αλλάζουμε το περιεχόμενο αυτού με πράσινες πρακτικές (με έμφαση στους στόχους του Green Deal που έχει τεθεί από την Ευρωπαϊκή Ένωση), με ενίσχυση του πραγματικού τουριστικού μας προϊόντος εντός και εκτός του αστικού ιστού.
Η επόμενη ημέρα του Δήμου μας είναι στα χέρια μας.