Ποδαρικό με αιχμές και ανεξαρτητοποίηση Περιφερειακού Συμβούλου Αγοραστού

Άσχημα φαίνεται ότι μπήκε το 2023 για τον Περιφερειάρχη κ.Κώστα Αγοραστό, αφού ανεξαρτητοποιήθηκε με αιχμές ο Περιφερειακός Σύμβουλος Μαγνησίας κ. Κώστας Χολέβας 

Η ανάρτηση του περιφερειακού συμβούλου Μαγνησίας κ. Κώστα Χαλέβα με αφορμή τον ανασχηματισμό του Κώστα Αγοραστού στο περιφερειακό σχήμα έχει ως εξής: 

«Ηθικό δίδαγμα της εποχής μας, δυστυχώς είναι, ότι για να μπορέσεις να αξιοποιηθείς και να αναδειχθείς, πρέπει να ξεπουλάς αρχές και αξίες και να βάζεις πάνω απ όλα το προσωπικο όφελος, αδιαφορώντας για το καλό του τόπου σου

Θα συνεχίσω να αγωνίζομαι για το καλό της περιοχής μου, έστω και εάν αυτό, επειδη θίγει συμφέροντα ορισμένων καρεκλοκένταυρων έχει ως αποτέλεσμα να προσπαθούνε να με φιμώσουν και να με εξοντώσουν, γιατί όπως είναι φυσικο αυτό ξεβολεύει και ενοχλεί αυτούς που δήθεν δουλεύουν για τον τόπο τους , με το αζημίωτο φυσικά, με παχυλούς μισθούς και προμήθειες, ενω στην πραγματικότητα εξυπηρετούν προσωπικά συμφέροντα και εξασφαλίζουν μια θέση εργασιας για τον εαυτό τους.
Ευχαριστώ τους χιλιάδες ψηφοφόρους μου, για την εμπιστοσύνη που δειχνουν στο πρόσωπο μου και τους διαβεβαιώνω ότι θα συνεχίσω να ανταποκρίνομαι της εμπιστοσύνης τους έστω και αν αυτό έχει ως αποτέλεσμα να προσπαθουνε με καθε τρόπο να με παρεμποδιζουν να αναδεικνύω τα σοβαρά προβλήματα της περιοχής μου. Εύχομαι καλή χρονιά, υγεία προσωπική και οικογενειακή σε όλους.
Ευχαριστώ επίσης όλους τους πελάτες των επιχειρήσεων μου ,που με την πελατειακή στήριξη τους ,μου δίνουν την δύναμη να μην είμαι οικονομικά εξαρτώμενος από συμφέροντα και να αγωνίζομαι ανεπηρέαστος και δίχως να υποκύπτω σε αδιαφανείς συναλλαγές».