Ποιός θα είναι ο νέος Γενικός Γραμματέας του Δήμου Τρικκαίων;

Έντονη φημολογία υπήρξε σήμερα το πρωί, σχετικά με το ποιος θα αντικαταστήσει τελικά τον Θωμά Παπασίκα στη θέση του Γενικού Γραμματέα του Δήμου Τρικκαίων.

Μάλιστα στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του Ράδιο Ζυγός αναφέρθηκε η περίπτωση του Γιάννη Παπαμιχαήλ ο  οποίος μπορεί να μην εξελέγη, διαθέτει ωστόσο την εμπειρία καθόσον έχει ασκήσει αντίστοιχα καθήκοντα στη Νομαρχία Τρικάλων επί θητείας Ηλία Βλαχογιάννη.

Η παραπάνω «ανεπίσημη»  πληροφορία- η οποία πριμοδοτήθηκε και συνδυάστηκε με την αποχώρησή του στενού συνεργάτη του απελθόντος Δημάρχου Δημήτρη Παπαστεργίου Γιάννη Κωτούλα ο οποίος δεν εξελέγη,  κατά την διάρκεια της εκπομπής επίσης «ανεπίσημα» διαψεύστηκε, χωρίς όμως και να διευκρινιστεί το μείζον, αν δηλαδή τίθεται θέμα αντικατάστασης του Γενικού Γραμματέα.

Ένα είναι βέβαιο, ότι έως ότου  ανακοινωθεί κάτι επίσημο, το θέμα θα συζητείται με όλες  τις προεκτάσεις του, που έχουν να κάνουν με το στίγμα που θέλει να δώσει ο νέος δήμαρχος Τρικκαίων Νίκος Σακκάς σχετικά με το ετερόφωτο ή όχι της εκλογής του αλλά και της θητείας του.

Κάποιοι ήδη  έχουν βγάλει ακόμη και τους τίτλους των επόμενων κινήσεων όπως «ο Σακκάς αρχίζει να ξηλώνει το πουλόβερ του Παπαστεργίου» «ο Παπαστεργίου συνεχίζει να κρατά τα κλειδιά του δήμου Τρικκαίων» καθώς και άλλους  αντίστοιχους ομοίως πιπεράτους.