Πραγματοποιήθηκε πολιτική εκδήλωση και η κοπή της πίτας, του ΠΑΣΟΚ Ν. Τρικάλων

Παρουσία αρκετών στελεχών, μελών και φίλων του ΠΑΣΟΚ, πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Κυριακής στην αίθουσα εκδηλώσεων του μουσείου Τσιτσάνη, η πολιτική εκδήλωση της ΝΕ Τρικάλων του κόμματος με την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας και με την συμμετοχή ως κεντρικής ομιλήτριας, της Γραμματέως της ΚΟ του ΠΑΣΟΚ και Βουλευτή Λάρισας Ευαγγελίας Λιακούλη.

Η Γραμματέας της ΚΟ του ΠΑΣΟΚ Ευαγγελία Λιακούλη, στην ομιλία της εστίασε πως το ΠΑΣΟΚ από την ίδρυση του μέχρι σήμερα ήταν το κόμμα των μεγάλων εθνικών επιλογών και αυτό που παραδοσιακά στήριξε τους αδύναμους και τους μη προνομιούχους Έλληνες (αγρότες, επαγγελματίες, κτηνοτρόφους, συναταξιούχους μικρομεσαίους κλπ.) έμπρακτα και αποδεδειγμένα.

Το ΠΑΣΟΚ, επεσήμανε η κ. Λιακούλη, στάθηκε με υπευθυνότητα απέναντι στις σκληρές και λαϊκίστικες πολιτικές της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ, ταγμένο πάντα να υπηρετεί το εθνικό συμφέρον και την προστασία της χώρας στα δύσκολα χρόνια των μνημονίων και της οικονομικής εποπτείας.

Παράλληλα άσκησε δριμεία κριτική στη κυβέρνηση και στην αξιωματική αντιπολίτευση, τονίζοντας πως το ΠΑΣΟΚ ανέκαθεν ήταν η μόνη υπεύθυνη πολιτική δύναμη της χώρας, που έβαλε το εθνικό συμφέρον πάνω από το κομματικό, ενώ εμφανίστηκε βέβαιη πως το κόμμα θα πετύχει μεγάλη νίκη και θα κερδίσει έδρα στα Τρίκαλα στις επόμενες εκλογές.

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο, στέκεται και εσωτερικός χώρος