Σκληρή κόντρα Γεωργιάδη – ΣΥΡΙΖΑ για την προτροπή του Τρικαλινού επιχειρηματία Αλέξη Λιάγκα στους εργαζόμενους του να ψηφίσουν ΝΔ [βίντεο]

Το βίντεο με τον επιχειρηματία, η ανακοίνωση ΣΥΡΙΖΑ για τον “επιστάτη Γεωργιάδη” και η επίθεση του υπουργού στον Αλέξη Τσίπρα.

Με ανακοινώσεις και tweet μαίνεται ο “πόλεμος” του Άδωνι Γεωργιάδη με τον ΣΥΡΙΖΑ για το βίντεο με τη δήλωση του υπουργού Ανάπτυξης περί επιχειρηματία που προέτρεπε πιεστικά τους εργαζόμενούς του να ψηφίσουν ΝΔ στις εκλογές της 21ης Μαΐου.

 

“Λίγες ημέρες πριν τις εκλογές, ο κ. Μητσοτάκης επιχειρεί να περάσει κλίμα εκβιασμού και τρομοκρατίας στους εργαζόμενους. Με επιστάτη τον Άδωνι Γεωργιάδη, εργοδότες απειλούν ευθέως τους υπαλλήλους τους να ψηφίσουν ΝΔ. Πρόκειται για εικόνες ντροπής για την Ελλάδα του 2023. Αλλά δεν μας ξαφνιάζει μετά από όλα όσα έχουμε ζήσει 4 χρόνια από το καθεστώς Μητσοτάκη” σημείωσε ο ΣΥΡΙΖΑ σε ανακοίνωσή του.

Μάλιστα, σχετική ανάρτηση έκανε και ο Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος δέχτηκε σκληρή επίθεση από τον Άδωνι Γεωργιάδη.

Ο υπουργός Ανάπτυξης, μιλώντας χθες στο Γαλάτσι, τόνισε ότι ο συγκεκριμένος επιχειρηματίας “έχει καεί στον χυλό”, καθώς χρεοκόπησε το 2015 λόγω των capital controls και τόνισε ότι ο ίδιος ήταν αυτός που παρενέβη και διέκοψε τον εργοδότη για να πει στους εργαζόμενους ότι “στην Ελλάδα έχουμε Δημοκρατία και ο καθένας ψηφίζει ό,τι νομίζει”.

Ο κ. Γεωργιάδης σχολίασε την ανάρτηση Τσίπρα που τον αποκαλούσε “υπουργό Αναπτύξεως” μέσα σε εισαγωγικά, λέγοντας ότι νιώθει περήφανος που έμαθε στον αγράμματο Αλέξη Τσίπρα την τρίτη κλίση. Αν έρθει στην Ελληνική Αγωγή του υπόσχομαι δωρεάν μαθήματα ελληνικών μπας και ξεστραβωθεί”.