ΣΟΚ! Το αεροπλάνο του δικτάτορα Παπαδόπουλου “προσγειώθηκε” στον Μύλο των Ξωτικών

Το αεροπλάνο που βρίσκεται πλέον “προσγειωμένο” στον Μύλο των Ξωτικών και χρησιμοποιείται για το story που έχουν στήσει  οι υπεύθυνοι του μύλου ήταν αυτό που χρησιμοποιούσε ο δικτάτορας συνταγματάρχης  Γεώργιος Παπαδόπουλος και η σύζυγός του Δέσποινα κατά τις μετακινήσεις τους.

Αυτό αποκάλυψε σήμερα στο ράδιο Ζυγός ο υπεύθυνος του Μύλου το Ξωτικών Οδυσσέας Ράπτης προσδίδοντας και «μουσειακή αξία» στο εκτιθέμενο  αεροπλάνο, δημιουργώντας παράλληλα ερωτήματα για την σκοπιμότητα αυτής της «αποκάλυψης»

Την σκοπιμότητα  στο trikalatroll.gr σχολίασε επώνυμος αριστερόστροφος  τρικαλινός με καυστική διάθεση ο οποίος σημειωτέων και δεν τρέφει ιδιαίτερη συμπάθεια προς την δημοτική αρχή.

Αυτοί ( ιδε Δήμος) είναι ικανοί προκειμένου να τα κονομήσουν  και «πουλιά»  αναγεννημένα εκ της τέφρας να βάλουν, μήπως και προσελκύσουν  τους απανταχού Απριλιανούς όχι για να επισκεφθούν το μύλο των ξωτικών αλλά για να προσκυνήσουν και να φωτογραφηθούν στο σύμβολο των μετακινήσεων της Δεσποίνης και του Συνταγματάρχου  Γεωργίου Παπαδοπούλου. Ειναι ικανοί τον Μύλο των Ξωτικών να τον κάνουν Μύλο των Απριλιανών.

Υπερβολές…