Στέρεψαν οι «έξυπνες ιδέες» του Δήμου Τρικκαίων ενόψει του Πάσχα

Eντύπωση προκαλεί η «ολιγωρία»  του Δήμου Τρικαίων να οργανώσει τα καθιερωμένα events (που άλλωστε μας έχει συνηθίσει), ενόψει της εορταστικής περιόδου που διανύουμε αλλά και του μεγάλου αριθμού των επισκεπτών που αναμένεται να αφιχθούν στην πόλη μας, κουβαλώντας την πρόθεση τους να αποθεώσουν την απύθμενη ευρηματικότητα μας, για ακόμη μία φορά.

Ο κίνδυνος απογοήτευσης τους ορατός, και οι συνέπειες για την τοπική οικονομία είναι αμφίβολο αν θα μπορέσουν να αντισταθμιστούν από τον επόμενο Μύλο των Ξωτικών.

Και αυτό γιατί δυστυχώς, τίποτα «Πασχαλινό» δεν έχει ανακοινωθεί, ούτε από το Δήμο Τρικκαίων, ούτε από το “πολυμήχανο” e-trikala.

Έτσι σε αυτές τις γιορτές, μην περιμένετε να δείτε τον αντιδήμαρχο έργων και αρμόδιο της περιφοράς του «Νικολάκη της πλατείας» κ. Γ. Καταβούτα, να  περιφέρει το συμπαθέστατο αγαλματίδιο,μασκότ της πόλης, στους επιτάφιους των ενοριών μας.

Επίσης δεν θα δείτε  τα γνωστά ρομποτάκια-ντελιβεράκια, να “περδικλώνονται” με τους πολυάριθμους επισκέπτες της Ασκληπιού.

Η πρόταση που έπεσε στο τραπέζι για την  χρησιμοποίηση των «έξυπνων ρομπότ» στην διανομή του Ανεσπέρου Φωτός της Αναστάσεως, αλλά και της πατροπαράδοτης μαγειρίτσας σε ανήμπορος συμπολίτες μας, γρήγορα εγκαταλείφθηκε λόγω των έργων που πραγματοποιούνται στην πόλη, εξαιτίας των οποίων είναι αδύνατη η προσέγγιση των έξυπνων αυτών μηχανών σε όλες τις συνοικίες της πόλης

Ωστόσο σύμφωνα και με έγκυρες πληροφορίες του Trikalatroll.gr  η αντιπολίτευση είναι έτοιμη να καταγγείλει ότι ο παραπάνω λόγος είναι προσχηματικός , καθόσον στην παραπάνω απόφαση κυριάρχησε η πρόθεση του Δημάρχου Δημήτρη Παπαστεργίου – στο πλαίσιο στήριξης του κυβερνητικού έργου – να έχει τα ρομποτάκια “ξεκούραστα” ενόψει της χρησιμοποίησης τους,  κατά την επίσκεψη του Πρωθυπουργού στις 10 Μαιου στα Τρίκαλα.

 Καλή Ανάσταση συμπολίτες