Στην θέση του Πιερρακάκη ο Δήμαρχος Τρικκαίων Δ. Παπαστεργίου; Το MEGA επιβεβαιώνει το TrikalaTroll.gr για πιθανή υπουργοποιησή του (ΒΙΝΤΕΟ)

Πλήρης ανατροπή των προβλέψεων αλλά και επιβεβαίωση του TrikalaTroll.gr η πληροφορία για πιθανή υπουργοποίηση του Δημάρχου Τρικκαίων Δημήτρη Παπαστεργίου στο υπουργείο ψηφιακής πολιτικής, στη θέση του Κυριάκου Πιερρακάκη.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Νίκου Ευαγγελάτου, στην εκπομπή του Live News στο Mega στα προς υπουργοποίηση ονόματα και στο υπουργείο ψηφιακής πολιτικής,  “περιλαμβάνεται άνθρωπος της αυτοδιοίκησης σε πολύ προχωρημένο τεχνολογικά Δήμο.”

Στην ουσία επιβεβαιώνεται το προχθεσινό ρεπορτάζ του TrikalaTroll.gr το  οποίο στο άρθρο με τίτλο “Και αν ο Μητσοτάκης κάνει Υπουργό τον Παπαστεργίου;” έγραφε χαρακτηριστικά και προφητικά….

“H δήλωση Μητσοτάκη, ότι το επόμενο κυβερνητικό σχήμα θα έχει  στοιχεία  διεύρυνσης- όχι κατανάγκη πολιτικής αλλά κοινωνικής επιστημονικής, αυτοδιοικητικής κ.α. αναμφισβήτητα έχει εμπλουτίσει  τα σενάρια όλων εκείνων των «κονδυλοφόρων των αθηναϊκών εφημερίδων» οι οποίοι το τελευταίο διάστημα πειραματίζονται  με την συγκρότηση του κυβερνητικού σχήματος επικαλούμενοι άπαντες τις καλά ενημερωμένες πηγές που διαθέτουν.

Όλοι πάντως γνωρίζουν, ότι δεν αποκλείεται να ακούσουμε για το επόμενο κυβερνητικό σχήμα ονόματα που μέχρι σήμερα δεν έχουν συζητηθεί, ούτε έχουν παίξει  στα ρεπορτάζ των πολιτικών εφημερίδων.

Ονόματα ωστόσο που έχουν διακριθεί στο χώρο της δράσης τους, και τα οποία παράλληλα χαίρουν της εκτίμησης του πρώην Πρωθυπουργού.

Η περίπτωση του Δημάρχου Τρικκαίων Δημήτρη Παπαστεργίου προφανώς και έχει τέτοιες προδιαγραφές.

Μπορεί βεβαίως ο ίδιος να δηλώνει διαρκώς  την πίστη και αφοσίωση του στην αυτοδιοικιτική του πορεία, κανείς όμως δεν γνωρίζει, ούτε καν ο ίδιος, τι θα προκύψει στην περίπτωση που θα δεχτεί μια  πρόταση συμμετοχής του, ως εξωκοινοβουλευτικός, στο επόμενο κυβερνητικό σχήμα.

Η συνέχεια σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο, θέλει πολύ φαντασία για να γραφτεί, αφού πλέον θα μιλάμε για «νέα τάξη πραγμάτων στο τοπικό πολιτικό σκηνικό και όχι μόνο»