Στις πίτες του ΣΥΡΙΖΑ κόβουν κομμάτι και για τον Τσίπρα..!

Στις εκδηλώσεις των κομματικών οργανώσεων του ΣΥΡΙΖΑ για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας δεν ξέρω εάν κόβουν κομμάτι για τον Ιησού και την Παναγία, αλλά σίγουρα το πρώτο πηγαίνει πάντα στον Στέφανο Κασσελάκη, κι ας μην είναι παρών.

Μαθαίνω όμως πως σε κάποιες οργανώσεις κόβουν κομμάτι απ’ τη βασιλόπιτα και στον τέως πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, καθώς αυτός είναι ο άνθρωπος που ακόμη τους «εμπνέει και τους οδηγεί».

Έτσι, την τιμητική του είχε ο Αλ. Τσίπρας στην κοπή της πίτας της Οργάνωσης Μελών Ναυπλίου την Πέμπτη το απόγευμα. Μάλιστα, χαιρετισμό στην εκδήλωση απηύθυνε η Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου.

Ο υπεύθυνος της κομματικής οργάνωσης άρχισε να κόβει τα κομμάτια, λέγοντας: «Για τον πρόεδρο μας, λοιπόν, Στ. Κασσελάκη. Μετά από παράκληση κόσμου και επιθυμία θα κόψουμε και για τον τέως πρόεδρο, τον Αλέξη Τσίπρα, μια και παραμένει ο εμπνευστής μας σε όλη αυτή τη διαδικασία των αλλαγών».

Εννοείται πως η αναφορά του στον Στ. Κασσελάκη δεν συγκίνησε το λιγοστό ακροατήριο, αλλά, όταν έκοψε το κομμάτι του Αλ. Τσίπρα, οι παρευρισκόμενοι χειροκρότησαν, φωνάζοντας «μπράβο».

 

Δημοσιεύθηκε στην Απογευματινή