Συνέντευξη- έκπληξη Μητσοτάκη στο ράδιο-Ζυγός. “Ράγισαν” τα Ραδιόφωνα.

Συνεχίζοντας την τακτική του, να επικοινωνεί με τα τοπικά ραδιόφωνα στις περιοδείες του, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, “χτύπησε” αυτή τη φορά τα Τρίκαλα και το «ράδιο Ζυγός»

Η έκπληξη βεβαίως είναι μεγαλύτερη γιατί ο πρωθυπουργός δεν επέλεξε ραδιόφωνο της περιοχής που επισκέπτονταν ( Λάρισα) αλλά τρικαλινό ραδιόφωνο.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο ίδιος ο πρωθυπουργός κατά την προσφιλή του τακτική  πήρε τηλέφωνο στη γραμματεία του σταθμού, ζήτησε τους ραδιοφωνικούς παραγωγούς Κώστα Αργυρούση και Γιώργο Παπαγεωργόπουλο, αιφνιδιάζοντας όχι τόσο τους ίδιους, όσο τους  τρικαλινούς φίλους  των ερτζιανών.

Ο πρωθυπουργός απάντησε σε όλες σχεδόν τις ερωτήσεις που του τέθηκαν… από τις ποδοσφαιρικές του προτιμήσεις έως την διατροφή του …ενώ δεν παρέλειψε να εγκωμιάσει το έργο του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστού απαντώντας σε σχετική ερώτηση.

Αναμενόμενο ήταν μετά την συνέντευξη να  αιωρείται το ερώτημα «ποιος ήταν αυτός που έβαλε το χέρι του για να κλειστεί η παραπάνω συνέντευξη,  με την ονοματολογία να περιστρέφεται ανάμεσα στον περιφερειάρχη Κώστα Αγοραστό και στον υπουργό ενέργειας Κώστα Σκρέκα.