Τα “καυτά διλήμματα” που θέτουν οι fan του Μιχαλάκη στους «άσχετους» υποψήφιους του Κουρέτα

Συνεχίστηκε και σήμερα με αμείωτη ένταση η αντιπαράθεση επιχειρημάτων σχετικά με το ποιος είναι ικανός να γίνει   περιφερειάρχης και ποιος αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλίας.

Στην φαρέτρα των επιχειρημάτων επιστρατεύτηκαν κορυφαία διλήμματα του τύπου «ο Μιχαλάκης ξέρει όλους τους χειριστές και τους εργολάβους με τα μικρά τους ονόματα» για να απαντάει  η άλλη πλευρά ότι «αυτή η γνώση δεν μας έσωσε από τις πλημμύρες και ότι ο ρόλος του αντιπεριφερειαρχη είναι άλλος, και όχι παντως του εργοδηγού».

Αλλο επίσης κορυφαίο επιχείρημα πού «εκσφενδονίστηκε» και έφτασε μέχρι το Κοτρώνι είχε να κάνει με το αν «η κυρία Χρύσα Ντιντή του συνδυασμού Κουρέτα θα μπορούσε να πάει στο Κοτρώνι». «Αυτός δεν είναι ο ρόλος του αντιπεριφερειάρχη να γυρίζει δηλαδή  να φωτογραφίζεται στα χωριά και να ανεβαίνει στα μηχανήματα και στις αλατιέρες…αλλά αν χρειαστεί, βεβαίως θα πάω.. και δεν κατάλαβα καλά ο Μιχαλάκης με τα πόδια πάει ανταπέδωσε η κυρία Ντιντή.»

« Δεν ξέρουν τα χωριά αυτοί του Κουρέτα» δήλωσε πρωτοκλασάτος δημοτικός σύμβουλος του δήμου Πύλης,και ορκισμένος φαν του Μιχαλάκη. «Αν δεν τους δώσεις χάρτη θα χαθούν! «Ποιος δεν ξέρει τα χωριά» απάντησε ο Θανάσης Τσιάρας, «τα ξέρει καλύτερα από εμένα ο Μιχαλάκης η μήπως ξέρει από επίβλεψη έργων;  Mε ποιες γνώσεις και σε τελευταία αναλυση  εγώ είμαι Μηχανικός».

Η συνέχεια αύριο στο μαγικό κόσμο των τοπικών ραδιοφώνων από τις 8:30 έως τις 11:00. Καλή ακρόαση και ξεκούραση για να έχετε το κουράγιο να παρακολουθήσετε με νηφαλιότητα τα βαθυστόχαστα διλήμματα που βάζουν οι δύο πλευρές σχετικά με την ανάπτυξη της πολύπαθης περιφέρειας μας.