Τα καυτά παραλειπόμενα από την πίτα της Nέας Δημοκρατίας στα Τρίκαλα

@ Δεν ξέρω τι φοβήθηκε ο president και επέλεξε τόσο μικρό γήπεδο για τόσους φιλάθλους. Για να λέει μάλλον ότι το “τίγκαρε.”

@ όλα πάντως θύμιζαν προεκλογική συγκέντρωση του υποψήφιου Ευρωβουλευτή Βαγγέλα

@ χωρίς γραβάτες οι  Μειμαράκης, Σκρέκας Παπαστεργίου, Βλαχογιάννης. Πιο λαϊκή δεξιά πεθαίνεις!

@ ευτυχώς κάπως έσωσε την κατάσταση ο Καλαμπακιώτης ψυχίατρος και πρόεδρος του ΚΕΘΕΑ Χρήστος Λιάπης. Θα μου πείτε ο γιατρός και με τις πιτζάμες, γραβάτα φοράει.

@ δεν ξεύρω αν το ξέρουν μεταξύ τους, αλλά σε ένα τραπέζι καθίσαν μαζί 3 υποψήφιοι Διοικητές του  Νοσοκομείου μας.. Σύνολο στην αίθουσα εμετρήθησαν 5 υποψήφιοι. Υπόνοιες και για έκτο.

@ ορμητική επανέκαμψε η Χαρά Ξάνθη. Σε μια και μοναδική εμφάνιση στα Τρίκαλα. Λες και δεν πέρασε μία μέρα!

@ και αντ αυτού Μπέτυ. Ο λόγος για τον Μικέλι Χατζηγάκη ο οποίος μου λένε ότι μας άφησε

@ το γραφείο Σκρέκα κέρδισε το φλουρί. Δεν ήξερα ότι κόβουνε κομμάτια πίτας και στα γραφεία των βουλευτών!

@ σύσσωμη η οικογένεια Βλαχογιάννη. Ο Γιώργος, ο πατέρας Ηλίας και η μητέρα Σούλα, ακροβολισμένοι άπαντες, για να μην ξεφεύγει τίποτα

@ ο Βαγγέλας ο Μειμαράκης στην ομιλία του είπε ότι θα σκεφτεί αν θα βάλει υποψήφιος. Ποιο αποφασισμένοι οι τοπικοί βουλευτές που προέτρεψαν τα παριστάμενα στελέχια να τον ψηφίσουν.

@ εμβληματική η παρουσία του Νέστορα της τοπικής αυτοδιοίκησης Κώστα Κατσίκη.

@ την πέταξε την “κακιούλα” το νεοδημοκρατικό στέλεχος. “Δεν στέλνουμε την Χαρά την Ξάνθη στα μπλόκα, να τα διαλύσει όλα, να μη μείνει τίποτα”;

@ στο τραπέζι των αυτοδιοικητικών και η Λαρισινή πρώην πρόεδρος  του περιφερειακού συμβουλίου Θεσσαλίας Τάνια Δόκου η οποία ταξίδεψε με δυο τρεις ακόμη Λαρισινούς για τον Βαγγέλα.

@ στο τραπέζι των αυτοδιοικητικών της Πύλης  επέλεξε να καθίσει ο Μιχαλάκης(χωρίς Ζούρτο και Ούτρα)

@ απαστράπτουσες οι κυρίες Νάτσινα, Δόκου και Τέγου. Επλαγιοκοπήθησαν ως  αναμένετο από Ντίνο Μπάρδα

@ στα όρθια αφήσανε τον αργοπορημένο Δήμαρχο Μετεώρων Λευτέρη Αβραμόπουλο οι διοργανωτές

@ με διαφορά το πιο οργανωμένο γραφείο που παρουσιάστηκε στην εκδήλωση ήταν το γραφείο του Σκρέκα. Για την ακρίβεια το γυναικείο τμήμα του που έκανε σαν “τρελό” επειδή κέρδισε το νόμισμα

 @ άξιος οικοδεσπότης ο Μιχαλάκης. Μην μπερδεύεστε. Τον Μιχαλάκη Περιστέρη εννοώ, ο οποίος αν δεν διαδεχτεί τον presintent Κουτσονάσιο στην ΔΕΕΠ θα παραμείνει στο πόστο του  διευθυντή του υπαίθριου εκλογικού κέντρου της ΝΔ.

@ έναν από τους τέσσερις Ευρώ-σταυρούς ζήτησαν να δώσουμε οι βουλευτές μας στο Μεϊμαράκη. Στους τρεις που περισσεύουν σκέφτονται να προτείνουν και  Χριστιφιλοπούλου;

                                                                                          ο trollαμένος