“Τα πήρε” ηλικιωμένη με Τρικαλινό Αυτοδιοικητικό-“Κραυγή” απόγνωσης από συνταξιούχους

Σε απελπιστική κατάσταση βρίσκονται πολλοί χαμηλοσυνταξιούχοι κυρίως στην πόλη των Τρικάλων, αφού με την ακρίβεια να καλπάζει η πενιχρή σύνταξη που λαμβάνουν κάθε μήνα δεν φτάνει πια για να επιβιώσουν.

Ηλικιωμένοι κυρία που ζει μόνη της σε ένα ημιυπόγειο πολυκατοικίας στο κέντρο της πόλης, δηλώνει στο trikalatroll.gr ότι βιώνει έναν πραγματικό Γολγοθά μιας και τα χρήματα που παίρνει από τη σύνταξη του συζύγου της που “έφυγε” από τη ζωή πριν τρία χρόνια, αρκούν μόνο για τα φάρμακα και το ενοίκιο.

Για θέρμανση, κρέας και γαλακτομικά που της έχουν συστήσει οι γιατροί ούτε λόγος, με αποτέλεσμα να επιβαρύνεται καθημερινά η υγεία της.

Μέσα στην απόγνωσή της αυτό όμως που την εξόργισε περισσότερο ήταν η απάντηση του όψιμα νεοφιλελεύθερου Αυτοδιοικητικού(πρώην σκληρός Πασόκος) που τυγχάνει γείτονάς της, όταν διαμαρτυρήθηκε για τις τραγικές συνθήκες που βιώνουν οι χαμηλοσυνταξιούχοι στην χώρα μας.

Πήρατε αύξηση όμως το Δεκέμβριο. Νομίζεις ότι και στην Γερμανία οι συντάξεις είναι καλύτερες..;“, τις είπε ο πάλαι ποτέ θαυμαστής του υπαρκτού σοσιαλισμού και την “έβγαλε” κυριολεκτικά από τα κουρελιασμένα ρούχα της.