Τα “Παραπολιτικά” δίνουν 65% με “δημοσκόπηση” στον Αγοραστό…χωρίς να υπάρχει επίσημα αντίπαλος..!

Δημοσίευμα του ένθετου secret των Παραπολιτικών παρουσιάζει “δημοσκόπηση“, που δίνει στον περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κ. Αγοραστό ποσοστό.. 65%, χωρίς ακόμη να υπάρχει επίσημα αντίπαλός του..!

Το δημοσίευμα έχει ως εξής και τα σχόλια δικά σας:

“Οφείλω να σας ενημερώσω πως η υπόθεση «διεκδίκηση της Περιφέρειας Θεσσαλίας» από τα κόμματα της αντιπολίτευσης έχει κολλήσει επικίνδυνα, και μάλιστα την ώρα που ο νυν περιφερειάρχης, Κώστας Αγοραστός, κρατάει στα χέρια του δημοσκοπήσεις που του δίνουν αέρα πρωτιάς με 65%!

Αν εξαιρέσει λοιπόν κάποιος τη δεδηλωμένη απόφαση της δικηγόρου Μαρίας Γαλλιού, με τη στήριξη του ΠΑΣΟΚ, από κει και πέρα όλα τα υπόλοιπα ονόματα που έχουν ακουστεί κατά καιρούς αρχίζουν να το… στρίβουν. Κι αν όλα τα παραπάνω ίσως εξηγούνται εύκολα, αυτό που δεν εξηγείται στους περισσότερους είναι το γιατί ο Αγοραστός δείχνει ανήσυχος. Κι αυτή όμως η εξήγηση είναι απλή: Πολύ έμπειρος πλέον, γνωρίζει, πρώτον, πως οι εκλογές είναι πάντα εκλογές, και, δεύτερον, πως το αποτέλεσμα των βουλευτικών εκλογών και οι συσχετισμοί δυνάμεων θα παίξουν μεγάλο ρόλο στο κλίμα που θα διαμορφωθεί και στις εκλογές για την Αυτοδιοίκηση.

*Δημοσιεύθηκε στο ένθετο ‘’Secret’’ της εφημερίδας «Παραπολιτικά» στις 14/1″