Τελικά μήπως ο Δήμος Τρικκαίων διοικείται από τα ερτζιανά;

Την διαπίστωση ότι στελέχη του επιτελείου του είναι “στο…αραχτό και με έναν ωχαδερφισμό” έκανε σε σημερινή του συνέντευξη στον ραδιοφωνικό σταθμό Λέσχη 97,6, ο Δήμαρχος Τρικκαίων κ. Νίκος Σακκάς ενώ ταυτόχρονα έστειλε και τα απειλητικά του μηνύματα λέγοντας χαρακτηριστικά “αν κάποιος έχει…βαρύνει και δεν αποδίδει, τότε κάθεται στον πάγκο.

Τα συμπεράσματα που εξάγονται από τις συγκεκριμένες δηλώσεις του Δημάρχου είναι τα εξής:

– Έστω και αργά ο κ. Νίκος Σακκάς έχει αντιληφθεί ότι η προηγούμενη Δημοτική αρχή έχει διαπράξει τραγικά λάθη στην στελέχωση του Δήμου, έχοντας εμπιστευτεί καίρια πόστα σε ανίκανους Δημοτικούς συμβούλους.

– Παρ΄ότι οι δημότες για μήνες ταλαιπωρούνται από την ανυπαρξία των συνεργατών του και απομένουν λίγες ώρες για την έναρξη λειτουργίας του “Μύλου των Ξωτικών” στα Τρίκαλα – όπου αναμένονται χιλιάδες επισκέπτες -, ο ίδιος παραμένει ακόμη σε διαπιστώσεις και προειδοποιητικές βολές μέσω ερτζιανών προς τους “Ρονάλντο” και “Μέσσι“(τρομάρα τους!).

Τελικά μάλλον η διοίκηση στον Δήμο Τρικκαίων ασκείται μέσω των ημέτερων τοπικών ΜΜΕ και φαίνεται ότι κάποιοι υφιστάμενοι του νυν Δημάρχου, έχουν άνωθεν προστασία η τυγχάνουν ασυλίας.