TrikalaTroll

ΕΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΠΡΟΙΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΥ ΜΕ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΕΣ ΔΟΣΕΙΣ ΣΑΤΙΡΑΣ. ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΤΕ ΤΟ ΑΦΟΒΑ.

Την υποψηφιότητα του για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ ανακοίνωσε ο Σκρουτζ Μακ Ντακ

Νέα ανατροπή στην εσωκομματική κούρσα για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ έφερε σήμερα η ανακοίνωση της υποψηφιότητας του γνωστού απιθανοκατομμυριούχου Σκρουτζ Μακ Ντακ για την προεδρία του κόμματος.

Μιλώντας από το θησαυροφυλάκιο του στη Λιμνούπολη, ο κ. Μακ Ντακ ανακοίνωσε την υποψηφιότητα του στις επικείμενες εκλογές, υποστηρίζοντας μάλιστα ότι είναι ο πλέον κατάλληλος για τη θέση. 

Σε ερώτηση δημοσιογράφου πώς γίνεται να θεωρεί τον εαυτό του κατάλληλο για την ηγεσία ενός αριστερού κόμματος, ο Μακ Ντακ τόνισε πως η επιτυχία του στην συγκέντρωση της τεράστιας περιουσίας του θα του επιτρέψει να διαχειριστεί την ελληνική οικονομία και να υλοποιήσει τις δεσμεύσεις του κόμματος, ενώ η τυχερή του δεκάρα θα εγγυηθεί την επιτυχία του ΣΥΡΙΖΑ στις επόμενες εθνικές εκλογές.

Σχετικό θέμα:  Τρόμος στον ΣΚΑΪ: Τρύπησε την οροφή του σταθμού γράφημα με τα ποσοστά της Νέας Δημοκρατίας

Υπολογίζεται ότι η περιουσία του Σκρουτζ Μακ Ντακ ανέρχεται σε 6 απιθανικομμύρια, 7 φανταστικομμύρια, 8 πολυμυριαδομμύρια, 9 δισεκατομμύρια, 1 εκατομμύριο, 23 δολάρια συν την τυχερή δεκάρα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η είδηση έχει προκαλέσει ενθουσιασμό σε μεγάλη μερίδα ψηφοφόρων της αντιπολίτευσης παρά τις επιφυλάξεις πολιτικών αναλυτώνμ οι οποίοι επεσήμαναν ότι ο Σκρουτζ Μακ Ντακ δεν είναι υπαρκτό πρόσωπο και επιπρόσθετα είναι πάπια.

«Δεν μας ενδιαφέρει αν είναι υπαρκτό πρόσωπο» είπαν κάποιοι πολίτες που μίλησαν σε δημοσιογράφους, «μας αρκεί που λέει αυτά που θέλουμε να ακούσουμε.»

tovatraxi.com