Το τελευταίο story των άτυχων φοιτητριών της Καλαμπάκας στο Instagram: «Ίσως φτάσουμε κάποτε»

Θρήνος, πένθος και οδύνη επικρατούν στο χωριό Καστράκι που βρίσκεται λίγο έξω από την Καλαμπάκα, την γενέτειρα των τριών κοριτσιών που βρίσκονταν στη μοιραία αμαξοστοιχία στα Τέμπη.

Τα τρία κορίτσια, δίδυμες αδελφές και η ξαδέλφη τους, ιδιαίτερα δημοφιλή και αγαπητές στην περιοχή τους, ήταν σαν αδελφές καθώς μεγάλωσαν μαζί.

Τα κορίτσια έκαναν πραγματικότητα το όνειρό τους και ξεκίνησαν σπουδές αισθητικής και φαρμακευτικής στην Θεσσαλονίκη, ενώ βρέθηκαν στην αμαξοστοιχία λόγω του τριήμερου της Καθαράς Δευτέρας, καθώς επισκέφθηκαν τους γονείς τους.

Μάλιστα, κατά την διάρκεια του ταξιδιού τους τα κορίτσια ήταν ανέμελα και ανέβαζαν story στο Instagram από τις στιγμές τους μέσα στο μοιραίο τρένο, ενώ έγραψαν λόγω της καθυστέρησης που υπήρξε «Ίσως φτάσουμε κάποτε», χωρίς να ξέρουν τι τους περίμενε.

Ραγίζει καρδιές ο παππούς τους

Ο παππούς των κοριτσιών, συγκλονισμένος από τον χαμό τους, μίλησε στον ΣΚΑΪ. «Ήρθαν για τις απόκριες, τις πήγε ο πατέρας τους στο τρένο που θα έπαιρναν για την Θεσσαλονίκη. Δυστυχώς, η μοίρα τους γράφτηκε στα Τέμπη και τελείωσαν», είπε…

mynews.gr