Τρίκαλα: Η τελευταία πρόγνωση του καιρού για το υπόλοιπο της Μ. Εβδομάδας και την Κυριακή του Πάσχα

Με άστατο καιρό θα κυλήσει το υπόλοιπο της Μεγάλης Εβδομάδας αλλά και η Κυριακή του Πάσχα – Βροχές και καταιγίδες στα ορεινά η πρόγνωση για την Κυριακή του Πάσχα.

Αναλυτικά:

ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΤΕΤΑΡΤΗ 12-04-2023

Αίθριος καιρός προβλέπεται για τα Τρίκαλα με αραιές νεφώσεις από το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει περαιτέρω άνοδο και θα κυμανθεί από 6 ως 21 βαθμούς.

ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΠΕΜΠΤΗ 13-04-2023

Γενικά αίθριος καιρός προβλέπεται στο νομό Τρικάλων και σταδιακά αραιές νεφώσεις από το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις με ένταση 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή περαιτέρω άνοδο.

ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 14-04-2023

Αραιές νεφώσεις οι οποίες στα κεντρικά θα πυκνώσουν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και πιθανόν μεμονωμένες καταιγίδες. Λίγα χιόνια θα πέσουν στα κεντρικά ορεινά και σε μεγάλο υψόμετρο. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 2 με 3 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση ως προς τις μέγιστες τιμές της.

ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 15-04-2023

Νεφώσεις που σταδιακά θα αυξηθούν, χωρίς όμως να προβλέπονται βροχές στην περιοχή μας. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι 2 με 3. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση ως προς τις μέγιστες τιμές της.

ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ 16-04-2023

Νεφώσεις τοπικά αυξημένες και από τις μεσημβρινές ώρες σταδιακά στα Τρίκαλα σποραδικές βροχές.  Οι άνεμοι νότιοι 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.