Τρίκαλα: “Το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ, ενωμένο δυνατό”-Εντυπωσιακή προεκλογική συγκέντρωση με ομιλητή τον Ν. Ανδρουλάκη

Σε μία μεγαλειώδη συγκέντρωση από τα παλιά, οπαδών και στελεχών του κόμματος, πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στον εξωτερικό χώρο του μουσείου Τσιτσάνη η ομιλία του προέδρου ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ κ. Νίκου Ανδρουλάκη.

Την εκδήλωση άνοιξε με ένα σύντομο χαιρετισμό ο Γραμματέας της ΝΕ Τρικάλων του ΠΑΣΟΚ Γιάννης Τριγώνης, ενώ αμέσως μετά ανέβηκε στο βήμα ο Νίκος Ανδρουλάκης όπου άσκησε δριμεία κριτική στην κυβέρνηση της ΝΔ αλλά και στον ΣΥΡΙΖΑ, θέτοντας επίσης το δίλημμα και το διακύβευμα τον εκλογών.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ επέκρινε με δριμύτητα τον Κυριάκο Μητσοτάκη για τα περί «τερατογενέσεων». «Έχει, μάλιστα, το θράσος -χθες, από την πατρίδα μου, την Κρήτη- να συνεχίζει τα fake news και τη μυθομανία, αποδεικνύοντας την πραγματική του αγωνία. Λέει ότι ετοιμάζω διακυβέρνηση με τον κ. Βαρουφάκη. Ποιος το λέει αυτό; Ο κ. Μητσοτάκης, που μαζί με Τσίπρα, Βαρουφάκη, Σαμαρά -όλοι μαζί- δίχασαν τον ελληνικό λαό όταν χρεοκόπησε την πατρίδα μας ο κ. Καραμανλής; Ποιοι το λένε αυτό; Αυτοί που, όταν δικαιώθηκε ο κ. Γεωργίου, δεν έβγαλαν μια ανακοίνωση για να του ζητήσουν συγγνώμη; Αυτοί που τους ενώνει το κοινό αφήγημα για τη χρεοκοπία της χώρας; Πότε είπε μια κουβέντα εναντίον του κ. Καραμανλή ο κ. Τσίπρας; Ποτέ».

Ο Νίκος Ανδρουλάκης στο τέλος της ομιλίας του ζήτησε από τους φίλους του κινήματος να αγωνιστούν για τη νίκη του ΠΑΣΟΚ στις εκλογές, ενώ στην εξέδρα ανέβηκαν να χαιρετίσουν το κοινό σε πανηγυρική ατμόσφαιρα οι υποψήφιοι Βουλευτές του νομού Τρικάλων, Γιώργος Οικονόμου, Σωτήρης Μπλέτσας, Στέλλα Ζολώτα, Γιώργος Ηλιάδης, Ιωάννα Καρρά και Χρήστος Κωστούλης.