Υποψήφια Σύμβουλος με τον Δημήτρη Παπαστεργίου η Χριστίνα Μπαλλά

Η παιδαγωγός Χριστίνα Μπαλλά ανακοίνωσε την υποψηφιότητα της στις προσεχείς δημοτικές εκλογές, με τον συνδυασμό του Δημάρχου Τρικκαίων Δημήτρη Παπαστεργίου

Η ίδια λέει σχετικά για την υποψηφιότητα της:

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Δήμαρχο Τρικκαίων κ. Δημήτρη Παπαστεργίου για τη τιμητική πρόσκληση να συμμετέχω ως δημοτική σύμβουλος στις προσεχείς εκλογές.

Από μικρή ηλικία και σε όλη την πορεία της εξέλιξης μας σ‘ αυτή τη πόλη, θυμάμαι πάντα τον Δήμαρχο να δίνει σ’ εμάς τους νέους σημαντικό βήμα να εκφράζουμε τους προβληματισμούς και τις επιθυμίες μας, αλλά και πολλές ευκαιρίες να συνεχίσουμε να ονειρευόμαστε.

Με απόλυτη συνείδηση και αποφασιστικότητα, έχοντας την πρόθεση και την όρεξη να ασχοληθώ ενεργά με τα κοινά, δηλώνω έτοιμη να κάνω το καλύτερο για την πόλη μου δίχως να συμβιβαστώ με το μέτριο.

Με γνώμονα πάντα το πάθος μου και το μεράκι που έχω για να βοηθάω τον διπλανό μου, η λέξη ενσυναίσθηση είναι αυτή που θα με αντιπροσωπεύει και θα με καθοδηγεί σε όλη μου την πορεία.

Η ενασχόληση μου με τα άτομα με αναπηρία μ’ έχει κάνει έναν καθαρό άνθρωπο που στέκεται γερά στα πόδια του και παλεύει καθημερινά για ό, τι αγαπά!

Είμαι έτοιμη να δουλέψω και να δικαιώσω την επιλογή σας!

Να μην ξεχνάμε ότι το ήθος στην πολιτική είναι ο καλύτερος σύμμαχος»!