Χαμός στην τοπική ΝΔ. Άρχισε ο “πόλεμος” των δημοσκοπήσεων μεταξύ των υποψηφίων της

Το πρώτο πράγμα ρωτάει πλέον ο υποτιθέμενος  ανυποψίαστος αναγνώστης και ακροατής  είναι, το ποιος πλήρωσε για να γίνει μια δημοσκόπηση, πολύ περισσότερο όταν αυτή δημοσιοποιείται.

Και αυτό  γιατί απλά υπάρχουν δύο κατηγορίες  δημοσκοπήσεων.

Αυτή που γίνεται, για να πληροφορηθεί ο ενδιαφερόμενος ο οποίος και την πληρώνει, ποια είναι η δυναμική του, και η άλλη που διενεργείται, για την κατανάλωση και την δημιουργία εντυπώσεων, μέσω  της δημοσιοποίησης των βολικών αποτελεσμάτων.

Υπ’ αυτή την έννοια, το trikalatroll.gr αναπαράγει  την πληροφορία που έδωσε για ακόμη μία φορά ο δημοσιογράφος Δημήτρης Τάκης στο ράδιο Ζυγό, σύμφωνα με την οποία πραγματοποιήθηκε δημοσκόπηση από την εταιρεία opinion η οποία έδωσε τα παρακάτω αποτελέσματα.

 Πρώτος  έρχεται ο Υπουργός Κώστας Σκρέκας, δεύτερη η Κατερίνα Παπακώστα, τρίτος ο πρώην βουλευτής  Ηλίας Βλαχογιάννης , τέταρτος με μικρή διαφορά από τον τρίτο ο νυν βουλευτής Θανάσης Λιούτας, πέμπτος ο Μικέλης Χατζηγάκης και στην τελευταία θέση η Χαρά Ξάνθη.

Σύσταση στους αναγνώστες. Τις  προεκλογικές δημοσκοπήσεις να τις καταναλώνετε με αυτοσυγκράτηση. Δεν είναι για χόρταση. Εξάλλου έρχονται και άλλες.