Όλα τα έχει η πόλη των Τρικάλων, το  τελεφερίκ μας μάρανε!

Στην αρχή νομίζαμε ότι το έλεγαν για πλάκα και ήμασταν έτοιμοι ως trikalatroll.gr δημόσια να τους συγχαρούμε για το τρολάρισμα

Έλα που όμως όχι μόνο το πιστεύουν αλλά επιχειρούν και να το δρομολογήσουν

Στην πόλη που το εσωτερικό της  δίκτυο είναι κατεστραμμένο, η κεντρική πλατεία της παραμένει εδώ και χρόνια εργοτάξιο, οι αποχετεύσεις της μπλοκάρουν και πλημμυρίζουν με το παραμικρό, στον “έξυπνο” Δήμο που δεν βρίσκονται χρήματα για να μεταφερθεί το φαγητό στους πλημμυροπαθείς με αποτέλεσμα να αναγκάζονται να κάνουν χιλιόμετρα για να πάρουν μία μερίδα, φαίνεται πως  χρήματα υπάρχουν και περισσεύουν για να κάνουμε τελεφερίκ!

Όπως ανακοίνωσε με τον αέρα του πρωτεύσαντος o δημοτικός σύμβουλος Γιώργος Ζιώγας, ο οποίος μάλιστα λόγω και των ψήφων που πήρε διεκδικεί και το δικαίωμα να έχει λόγο για το ποιος θα γίνει πρόεδρος στο Δημοτικό Συμβούλιο, δρομολογεί την δημιουργία τελεφερίκ για να ανεβαίνουμε χωρίς ζόρια στον Αηλιά. (Διαβάστε και εδώ)

Μάλιστα προχώρησε την ιδέα του -εξαιτίας και του γεγονότος ότι τα χρήματα περισσεύουν- να επεκταθεί η γραμμή και στον απέναντι λόφο που βρίσκεται το Aνάντι έτσι ώστε ο επισκέπτης να μπορεί να πιει και ένα καφεδάκι, ενώ παρότρυνε και τους πολίτες να προτείνουν και άλλες ενδιαφέρουσες συνδέσεις(κατά το πρότυπο των επεκτάσεων του Μετρό.

Και ενώ αποσβολωμένοι περιμέναμε να «κόψει την πλάκα» ο φέρελπις κ. Γ.Ζιώγας συνέχιζε να παρουσιάζει το πρωτοποριακό project αναφέροντας και την δημιουργία στον ζωολογικό κήπο κιβωτού του Νώε(εις το εξής του Ζιώγα) με σκοπό την διάσωση  σπανίων Ζώων, αναφέροντας ως τέτοιο παράδειγμα τα γαϊδουράκια της Σκύρου.

Όλα αυτά   την ώρα που οι αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου αδυνατούν να διαχειριστούν τα αδέσποτα σκυλάκια.

Όλα αυτά λίγο πριν την ανάληψη των καθηκόντων της νέας Δημοτικής Αρχής η οποία ομολογουμένως κάνει μεγάλη προσπάθεια για να μας πείσει ότι δεν θα πλήξουμε

Και για να ξεκαθαρίζουμε την θέση μας

Εξαίρετοι δημοτικοί μας  άρχοντες, προφανώς έχετε το δικαίωμα να οραματίζεστε μεγαλόπνοους σχεδιασμούς. Ακόμη και να ουρανοβατείτε

 Λύστε μας όμως πρώτα τα μικρά προβλήματα της καθημερινότητας μας που αναδείχτηκαν και στις πρόσφατες πλημμύρες ,κλείστε και καμιά λακκούβα,  και μετά βάλτε μας στα βαγονέτα για να ανέβουμε χωρίς κούραση στο Προφήτη Ηλία ουρανοβατώντας στην διαδρομή, και κάνοντας στάση για ένα καφεδάκι στο Ανάντι .