18χρονος ερωτεύτηκε 71χρονη γιαγιά στην κηδεία του γιου της και την παντρεύτηκε

429812805_447634730929957_1364846920769628207_n

Το 2015 ο 18χρονος Γκάρι Χάρντγουικ βρέθηκε με τη θεία του σε μια κηδεία και εκεί συνάντησε για πρώτη φορά τη μελλοντική του γυναίκα, την (τότε) 71χρονη Αλμέδα η οποία θρηνούσε τον χαμό του γιου της.

Παρά τη μεγάλη διαφορά ηλικίας, το ζευγάρι ερωτεύθηκε κεραυνοβόλα και δύο εβδομάδες αργότερα παντρεύτηκε και μετακόμισε στο σπίτι της Αλμέδα που ζούσε με ένα από τα εγγόνια της που είναι τρία χρόνια μεγαλύτερο από τον σύζυγό της.

«Γνώρισα τον έρωτα της ζωής μου όταν ήμουν 18 και εκείνη 71»

Από τότε έχουν περάσει έξι χρόνια και το ζευγάρι είναι ακόμα μαζί. Το ζευγάρι μάλιστα, ανεβάζει βίντεο στο TikTok και μιλάει για την καθημερινότητά τους.

Το τελευταίο βίντεο που ανέβασαν στη γνωστή πλατφόρμα – το οποίο δείχνει φωτογραφίες από τα πρώτα χρόνια της γνωριμίας τους κατάφερε να γίνει viral. Teenager tells: Why I married a 72-year-old grandma-of-six | New Idea Magazine

«Γνώρισα τον έρωτα της ζωής μου όταν ήμουν 18 και εκείνη 71. Είμαστε μαζί σχεδόν έξι χρόνια και κάθε μέρα την ερωτεύομαι ακόμα πιο πολύ», εξηγεί ο Γκάρι στο βίντεο.

«Πολλοί άνθρωποι βρίσκονται σε σχέσεις και έχουν την ίδια ηλικία, αλλά απλά δεν είναι τόσο συμβατοί λόγω των διαφορετικών ενδιαφερόντων και των χόμπι τους» απάντησε για τη διαφορά ηλικίας με τη σύζυγό του σε ερώτηση χρήστη. Teenager tells: Why I married a 72-year-old grandma-of-six | New Idea Magazine

Όταν ρωτήθηκε για το πώς θα το αντιμετώπιζε αν πέθαινε η Αλμέδα, ο Γκάρι απάντησε: «Αυτή είναι μια ερώτηση που δεχόμαστε συχνά. Είναι λίγο περίεργο ερώτημα και […] μόνο επειδή κάποιος είναι μεγαλύτερος από εσάς και είστε με αυτό το άτομο, δεν σημαίνει ότι πρόκειται να πεθάνει αυτός πρώτος.

«Η Αλμέδα είναι τόσο μικρή στην καρδιά που δεν μας ενοχλεί ποτέ η ηλικία, ποτέ δεν το σκεφτόμαστε πραγματικά. Απλώς ξέρω ότι ο Θεός απάντησε στις προσευχές μου εκείνη την ημέρα και μπήκε στη ζωή μου» εξομολογείται ο Γκάρι.

 

diaforetiko