Βολές Γ. Ηλιάδη κατά Γ. Οικονόμου και “απειλές” για τη συμμετοχή του στο ψηφοδέλτιο

Άσχημη τροπή παίρνουν οι εξελίξεις στο τοπικό ΠΑ.ΣΟ.Κ – ΚΙΝ.ΑΛ – όπως επισήμανε με προηγούμενο άρθρο του το trikalatroll.gr – λόγω των “κατά παραγγελία” δημοσκοπήσεων.

Η ραδιοφωνική συνέντευξη του Γιώργου Οικονόμου και τα λεγόμενα του για το ζήτημα των δημοσκοπήσεων, προκάλεσε έντονες αντιδράσεις στα στελέχη του κινήματος στα Τρίκαλα και φαίνεται πως πυροδοτεί νέο κύκλο αντιπαραθέσεων, με απρόβλεπτες συνέπειες για την έτσι κι αλλιώς προβληματική σύνθεση του ψηφοδελτίου.

Έτσι οργισμένη ήταν η παρέμβαση του εν δυνάμει υποψηφίου Βουλευτή Τρικάλων του ΠΑΣΟΚ κ. Γιώργου Ηλιάδη, για τις αμφιβόλου εγκυρότητας δημοσκοπήσεις κατά τον ίδιο και τα αποτελέσματα αυτών, που είδαν το φως της δημοσιότητας.

Στην ανακοίνωση που διένειμε στα τοπικά Μ.Μ.Ε, αφήνει αιχμές ακόμη και για την συμμετοχή του στο συνδυασμό του ΠΑ.ΣΟΚ στις επικείμενες Εθνικές εκλογές και έχει ως εξής:

«Όταν το άγχος και η ανασφάλεια (πριν καν ανακοινωθούν επίσημα τα ψηφοδέλτια του κόμματος) συνδυάζεται με πλεόνασμα αλαζονείας και έλλειψη δεοντολογίας και αξιοπρέπειας, τότε δεν υπάρχουν όρια και το τερματίζεις…

Έτσι λοιπόν στα Τρίκαλα το ζήσαμε και αυτό, με την διενέργεια δημοσκόπησης με δήθεν υποψήφιους, δήθεν αποτελέσματα, δήθεν πρωτιές τα οποία ο παραγγέλλων και πληρώνων ταυτόχρονα, σπεύδει να διαλαλήσει με χαρά. 

Είναι χρέος των οργάνων του ΠΑΣΟΚ (κεντρικά ή τοπικά) να δώσουν τις απαραίτητες διευκρινήσεις, για το τι ακριβώς σημαίνει η περίεργη έκφραση “παραγγελία δημοσκόπησης από μικτό σχήμα μέσα από το ΠΑΣΟΚ”, την οποία έκπληκτοι ακούσαμε σήμερα σε ραδιόφωνο της πόλης από τοπικό στέλεχος.

Έχω κάθε πρόθεση και διάθεση να δώσω όλες μου τις δυνάμεις για την επιτυχία των πολιτικών στόχων του κόμματος μου, όπως άλλωστε πάντα έπραξα μέχρι σήμερα, αλλά σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να αποδεχτώ αντιδεοντολογικές και ανήθικες συμπεριφορές.

Ως εκ τούτου περιμένω με ενδιαφέρον τις σχετικές διευκρινήσεις, προκειμένου να λάβω και εγώ τις δικές μου αποφάσεις».