Ταυτοποιήθηκαν οι ύποπτοι για τη φωτιά στο εργοστάσιο «Γιαννίτσης»

taytopiiuike

Ραγδαίες εξελίξεις στο θέμα του εμπρησμού του εργοστασίου «Γιαννίτσης», στον οποίο φέρεται να εμπλέκονται 3 ή 4 άτομα και είναι θέμα χρόνου να βγουν εντάλματα σύλληψης…

Την είδηση ότι έχει ταυτοποιηθεί ο ένας εκ των δραστών που φέρεται να έχουν προκαλέσει την μεγάλη πυρκαγιά στο εργοστάσιο «Γιαννίτσης», μετέδωσε στο βραδυνό του δελτίο, ο «Alpha».

Σύμφωνα με τα όσα αποκάλυψε το κανάλι, έχει ήδη ταυτοποιηθεί ένα άτομο και αναμένεται να εκδοθεί σχετικό ένταλμα για τη σύλληψή του.

Στον εμπρησμό φέρεται, σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες του «Alpha», να εμπλέκονται 3 ή 4 άτομα, τα οποία μάλιστα μπήκαν στο εργοστάσιο με κλειδιά. Κινήθηκαν προς το εσωτερικό του εργοστασίου αλλά και προς το χώρο όπου ήταν σταθμευμένα τα φορτηγά, εκεί όπου οι αξιωματικοί της ΔΑΕΕ βρήκαν εύφλεκτο υλικό, όπως και σε πολλά ακόμη σημεία, συνολικά 20.

Πολύ σύντομα, πάντα με την ίδια πηγή, αναμένεται η έκδοση Ενταλμάτων Σύλληψης για τον εμπρησμό που κατάστρεψε το μισό εργοστάσιο στη ΒΙ.ΠΕ. Λαμίας.

Να σημειώσουμε τέλος ότι το ρεπορτάζ επιβεβαιώνει τη σύνδεση των χαλασμένων σχολικών γευμάτων που αναλύθηκαν στα μικροβιολογικά εργαστήρια, με τα ευρήματα στις εξετάσεις των παιδιών που έπαθαν τροφική δηλητηρίαση.

 

LamiaReport.gr