@..συνταρακτική αποκάλυψη από το πανελλήνιας εμβέλειας ειδησεογραφικό site. Έγραψε σε σχετικό ρεπορτάζ του ότι ο τρικαλινός αστυνομικός και πρώην σύζυγος της υφυπουργού τουρισμού Έλενας Ράπτη (λες και ο άνθρωπος δεν έχει όνομα) παντρεύτηκε με το ίδιο γαμπριάτικο κουστούμι! (μπράβο παρατηρητικότητα) με νύφη- κλώνο της κ.Ράπτη.!

@..πέρα από το γεγονός ότι και η κυρία Ράπτη θα μπορούσε να θεωρηθεί κλώνος της συμπαθέστατης τρικαλινής νύφης, ο γαμπρός-σύζυγός της που ακούει στο όνομα Μπρατάκος τι κλώνος είναι αναρωτήθηκε αναγνώστης μας.

@..θα λυγίσουν τα σανίδια της εξέδρας της παρέλασης από τους εκπροσώπους της κυβέρνησης. Όχι ένας, άλλα δύο υπουργοί (Παπαστεργίου και Κοντογιώργης) και ενδεχομένως ο πρώην Σκρέκας. Κρατήστε φωτογραφίες για να θυμόμαστε τις ένδοξες στιγμές του τόπου μας

εντωμεταξύ στο Καρπενήσι, στο χωριό του Κώστα Μπακογιάννη( και της Σίας), θα μεταναστεύσει η υφυπουργός μας Κατερίνα Παπακώστα για να εκπροσωπήσει την κυβέρνησή μας στην παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου. Όταν σου περισσεύουν υπουργοί κάνεις και εξαγωγές ακομη και αν πρόκειται για παρελάσεις κι εδώ προβλέπω Δόξα και μεγαλεία σε υψόμετρο χιλίων μέτρων με  ταγεράκι μάλιστα χειμερινό.

θα μείνω στα xίλια μέτρα για να προβλέψω ότι η θρυλική πλαζ(ναι πλαζ) Αλέκος στα πόδια της «Τζούρτζιας» και σε υψόμετρο επίσης χιλίων μέτρων, αναμένεται να ζήσει ανεπανάληπτες στιγμές το καλοκαίρι. Όπως λένε οι Τζωρτζιώτες, δεν θα έχει να ζηλέψει τίποτα από την Ψαρού της Μυκόνου, αφού η περιφέρεια ενέκρινε γενναιόδωρη χρηματοδότηση αξιολογώντας το συγκεκριμένο ως υψηλής προτεραιότητας.

Μπορεί στον Ασπροπόταμο να μην έχουμε δρόμους, θα έχουμε όμως πλαζ αλλά και ανεμογεννήτριες εν λειτουργία, σε αντίθεση με τους μίζερους Μυκονιάτικος ανεμόμυλος με τα σπασμένα και σταματημένα πτερύγια.

Άσχετο αλλά επίκαιρο…άπαιχτοι οι Ισραηλινοί. Δε χτυπούν μόνο τους αξιωματούχους της χεσμπολάχ αλλά και τους πιθανούς διαδόχους τους. Υποψία φιλοδοξίας να υπάρχει και την έφαγες!