Άδειες οι παραλίες του Βόλου – Εικόνες από drone

adies i paralies volou

Οι παραλίες του Βόλου, που “έσφιζαν” από κόσμο στα μέσα Ιουνίου, αυτή την περίοδο παρουσιάζουν μια διαφορετική εικόνα. Σύμφωνα με το φωτορεπορτάζ που πραγματοποιήθηκε με drone, οι δημοφιλείς παραλίες Άναυρος, Αλυκές, Σουτραλί στην Αγριά και οι Πλάκες, αυτή την περίοδο χαρακτηρίζονται από υποτονική κίνηση.

Οι εικόνες αποκαλύπτουν άδειες ξαπλώστρες στις μεγάλες αμμουδιές, επιτρέποντας σε όσους τις επισκέπτονται να απολαύσουν μια σπάνια αίσθηση απομόνωσης και χαλάρωσης,

Η διάχυτη καχυποψία, για την ποιότητα των νερών μετά τις καταστροφές του 2023 που έχει πάρει διαστάσεις επικίνδυνης “επιδημίας” στα κοινωνικά δίκτυα, παρά τις επίσημες και επαναλαμβανόμενες διαβεβαιώσεις για την ασφάλεια και την καθαρότητά τους μέσα από πιστοποιημένες μετρήσεις, φαίνεται πως είναι η αιτία της απουσίας των πολιτών από τις αστικές παραλίες. Στο μεταξύ η σεζόν έχει εκκινήσει, χωρίς να υπάρχει σχέδιο προβολής του προορισμού για να ανακάμψει το ταχύτερο δυνατόν η τουριστική κίνηση και όσο πιο αργά αυτό υλοποιηθεί, τόσο χάνεται πολύτιμος χρόνος, για να αποτραπούν οι επιπτώσεις με συγκεκριμένες ενέργειες που έπρεπε να έχουν γίνει έγκαιρα, μεθοδικά, οργανωμένα και με επιστημονικό τεκμηριωμένο λόγο.

Δείτε φωτογραφίες:

Πηγή: gegonota.news