“Άλλα κόλπα” από Δ. Κουρέτα και βαθύ-καλό ΠΑΣΟΚ-Οι ιδέες “παντρεύονται” την Πολιτική

allakolpa

“Άλλα κόλπα” από Δ. Κουρέτα και βαθύ-καλό ΠΑΣΟΚ-Οι ιδέες “παντρεύονται” την Πολιτική

Κάποτε επί παντοκρατορίας του ΠΑΣΟΚ οι “δεξιοί” κοινοβουλευτικοί έλεγαν πικρόχολα ότι: “Οι Πασόκοι γνωρίζουν από Πολιτική και κατέχουν την τέχνη να παίρνουν τις εκλογές.

Φαίνεται ότι τα παραπάνω βρήκαν πρόσφορο έδαφος στην νέα αρχή της Π.Ε. Τρικάλων όπου η εμπειρία άσκησης εξουσίας από τα πρώην στελέχη του Παπανδρεϊκού κυρίως ΠΑΣΟΚ, “παντρεύτηκε” επιτυχώς με τις ριζοσπαστικές ιδέες του Πατρινού(πατρίδα του Ανδρέα) Δημήτρη Κουρέτα, που δηλώνει πάντως ακομμάτιστος.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα η υποδειγματική αντιμετώπιση των έκτακτων καιρικών φαινομένων φέτος το χειμώνα από την Αντιπεριφερειάρχη Τρικάλων κα. Χρύσα Ντιντή, αλλά και η αποτελεσματική προσωρινή αποκατάσταση του οδικού δικτύου του Ασπροποτάμου πριν το Πάσχα.

Από την άλλη οι καινοτόμες προτάσεις που έχει κάνει μέχρι σήμερα ο κ. Κουρέτας και η ευελιξία που επέδειξε στο σχέδιο των Ολλανδών της HVA για τη Θεσσαλία, υιοθετώντας – μακριά από δογματισμούς – πολλές από εισηγήσεις τους για την αλλαγή του παραγωγικού μοντέλου στην περιοχή, δημιουργούν βάσιμες προσδοκίες για το μέλλον.

Μάλλον η νέα Περιφερειακή Αρχή Θεσσαλίας έχει αντιληφθεί ότι η καταστροφή του Σεπτεμβρίου πρέπει να αποτελέσει ευκαιρία για την αναγέννηση και την αναστροφή της παρακμιακής τροχιάς της περιοχής, που έτσι κι αλλιώς είχε ξεκινήσει πολύ πριν τον “Daniel.”

Η αλλάζουμε η βουλιάζουμε” ουσιαστικά μας λέει ο κ. Κουρέτας και η κα. Ντιντή, που διαθέτουν ολόψυχα στο πλευρό τους την ευλογία του Κυρίου εκ δεξιών και εξ αριστερών..!

 

 

 

Ακολουθήστε το trikalatroll.gr στο GoogleNews και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.