Αλμυρή “μπατζίνα” με ψιλοκομμένο Τρικαλινό λουκάνικο σε gourme εστιατόριο

gourme

Μεγάλη έκπληξη ένιωσε γνωστό ζευγάρι Τρικαλινών όταν επισκέφτηκαν gourme εστιατόριο των Αθηνών και τους σερβίρανε μπατζίνα αλμυρή(χωρίς κολοκύθι) με τριμμένη φέτα και ψιλοκομμένα Τρικαλινά λουκάνικα.

Σύμφωνα με όσα είπε στο trikalatroll.gr το ανδρόγυνο, το πιάτο ήταν εκπληκτικό στη γεύση και θα το προτιμήσουν ξανά στην επόμενη επίσκεψή τους στο συγκεκριμένο εστιατόριο, που μάλιστα ο σεφ τυγχάνει να είναι Θεσσαλός.

Πάντως τη συγκεκριμένη εκδοχή της αλμυρής μπατζίνας, οι Βλάχοι του Ασπροποτάμου την αποκαλούν “κόντρεα” και μπορεί να χρησιμεύσει και ως βάση για πίτσες.