Αμηχανία στο Μαξίμου για το “ολίσθημα” Ασημακοπούλου με τα προωθητικά email

431182946_448200177540079_3795987342961061506_n

Αποστάσεις ασφαλείας από την ευρωβουλευτή Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου, φαίνεται πως παίρνει η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, σύμφωνα με την στάση που κράτησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης, αναφορικά με τις καταγγελίες για χρήση e-mail πολιτών για προώθηση της υποψηφιότητάς της, χωρίς εκείνοι να το γνωρίζουν.

Στην καθιερωμένη ενημέρωση των πολιτικών συντακτών ερωτηθείς σχετικά ο κ. Μαρινάκης, παρέπεμψε στην απάντηση που είχε δώσει νωρίτερα ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Εσωτερικών, Νάσος Μπαλέρμπας.

Ότι δηλαδή το ότι το υπουργείο δεν παρέχει e-mail σε υποψηφίους. «Διετάχθη σχετική έρευνα από την αρμόδια ανεξάρτητη αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων.

Η κ. Ασημακοπούλου έχει απαντήσει με μια σειρά από δικές της ανακοινώσεις και απαντήσεις. Αυτό το οποίο λέει το αρμόδιο υπουργείο είναι ότι δεν έχει δοθεί κάτι, ούτε έχει γίνει κάποια παραβίαση της νομοθεσίας.

Η κυβέρνηση απαντάει με βάση το τι προβλέπεται, δεν είμαστε εκπρόσωποι των ευρωβουλευτών. Σε κάθε περίπτωση, όταν γίνεται μια τέτοια καταγγελία, ερευνάται». Πάντως, γενικότερα μίλησε θετικά για την κυρία Ασημακοπούλου: «Είναι μια ευρωβουλευτής που έχει δώσει πάρα πολλές μάχες για τη χώρα της, απέναντι στο κύμα των fake news κατά της Ελλάδας», σημείωσε.

 

diaforetiko