Απαράδεκτη επίθεση στελέχους της ΝΔ εναντίον της Μ. Καρυστιανού

mkaristianou

Απαράδεκτη επίθεση στη Μαρία Καρυστιανού εξαπέλυσε στέλεχος της ΝΔ στη Λέσβο. Ο συνταξιούχος εκπαιδευτικός, Νίκος Κατράνης με αφορμή την εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο νησί για την τραγωδία στα Τέμπη προχώρησε σε μία απαράδεκτη ανάρτηση.

Το στέλεχος της ΝΔ κατηγορεί τη Μαρία Καρυστιανού ότι εργαλειοποιεί τον θάνατο της κόρης της στα Τέμπη «για λόγους ξεκάθαρα κομματικούς και στόχο την μελλοντική προσωπική κομματική σας ανέλιξη» και παράλληλα ότι δεν έχει μιλήσει για όλα τα… δεινά της χώρας.

Αναλυτικά η ανάρτηση του στελέχους της ΝΔ:

«Κύρια Καρυστινού φθάνει πια, ως εδώ, σας έχουμε πάρει χαμπάρι. Εργαλειοποιείτε τον τραγικό θάνατο του παιδιού σας ( για το οποίο στεκόμαστε όλοι με δέος ευλάβεια και απόλυτη συμπόνια ) για λόγους ξεκάθαρα κομματικούς και στόχο την μελλοντική προσωπική κομματική σας ανέλιξη .
Που ήταν τόσα χρόνια η ευαισθησία σας και συμπαράσταση σε τόσες χαροκαμμένες μανες;- που πολλές φορές έχασαν τα παιδιά τους με ακόμα πιο άδικο και τραγικό τρόπο; –
Τι έχετε πει και τι έχετε κάνει για την τραγική και αξιοπρεπέστατη μάννα του Αξαρλιάν ; Τι έχετε πει και τι έχετε κάνειγια τα τραγικά θύματα της Μάρφιν ;
Τι έχετε πει και τι έχετε κάνει για τα πολλαπλάσια θύματα στο Μάτι; στην Μάνδρα;
Τι έχετε πει και τι έχετε κάνει για τα τόσα νεαρά παιδιά -Αστυνομικούς- αθώα θύματα της τρομοκρατίας; (θέλω να πιστεύω να μην είσαστε και εσείς με όλους αυτούς τους ” γραφικούς” δημοκράτες και υπερασπιστές των ανθρωπίνων δικαιωμάτων που εν μέσω Κορωναίου έκαναν πορείες για την αποφυλάκιση του σκληρού δολοφόνου Κουφοντίνα) .
Κ.Καρυστιανου είστε Γιατρός, μορφωμένη γυναίκα και όπως θέλετε να παρουσιάζετε ενεργό μέρος της κοινωνίας.Τι κάνατε τόσα χρόνια για όλους αυτούς τους τραγικούς και άδικους θανάτους; Τι κάνατε για όλες αυτές τις χαροκαμμένες , όπως εσείς μάνες;
Λυπάμε κ.Καρυστιανου για τον κομματικό κατήφορο στον οποίο πορευεστε .Καποια στιγμή θα καταλάβετε το λάθος και την αβελτηρία σας.
Θα πρέπει όμως να συνειδητοποιείσετε ότι η ανοχή και ο σεβασμός της Πολιτείας και της Κοινωνίας δεν είναι αδυναμία ούτε και απεριόριστος.
Όλοι πλέον έχουμε καταλάβει τον ρόλο και τις επιδιώξεις σας .
ΦΤΑΝΕΙ ΠΟΙΑ.»

Η επίμαχη ανάρτηση μετά τις έντονες αντιδράσεις δεν υπάρχει πλέον στο προφίλ του στελέχους της ΝΔ.

Σημειώνεται πως ο κ. Νίκος Κατράνης, σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα sto nisi, αμείβεται από το Δήμο Δυτικής Λέσβου ως Συμπαραστάτης του Δημότη.

Ακολουθήστε το trikalatroll.gr στο GoogleNews και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.