Απίστευτο: Από μια μεταλλική χάντρα στο μαγιό της 13χρονης προκλήθηκε το δυστύχημα με τον κεραυνό

eravnos

Νέα στοιχεία έρχονται στην επιφάνεια που μπορούν να ρίξουν φως στον τραγικό θάνατο της 13χρονης Δωροθέας στη Χαλκιδική από κεραυνό, στην παραλία Ποσείδι. Αύριο, Τρίτη (2/7), θα τελεστεί η κηδεία του 13χρονου παιδιού.

Το δυστύχημα φέρεται να προκλήθηκε, σύμφωνα με το Mega, από μια μεταλλική χάντρα που είχε στο μαγιό της το άτυχο κορίτσι.

“Η μέρα ήταν ηλιόλουστη και ο αδελφός μου και η νύφη μου με το παιδί αποφάσισαν να πάνε για μπάνιο. Ξαφνικά άρχισε να βρέχει καταρρακτωδώς. Ο αδελφός μου πήρε τη γυναίκα του και τη μικρή και βγήκαν αμέσως από τη θάλασσα και κατευθύνθηκαν προς το αυτοκίνητο” υποστήριξε ο θείος του κοριτσιού.

“Η παράλια δεν είναι προσβάσιμη με τα πόδια και χρειάζεται περίπου 10 λεπτά περπάτημα για να φτάσεις στον δρόμο. Κατά τη διάρκεια της πορείας προς το αυτοκίνητο ο κεραυνός χτύπησε την ανιψιά μου. Το ωστικό κύμα έριξε κάτω και τη νύφη μου που ευτυχώς δεν έφερε τραύματα. Αν και οι διασώστες έφτασαν γρήγορα στο σημείο το παιδί δεν επανήλθε”.

Όπως συμπλήρωσε, “ο ιατροδικαστής μάς είπε ότι το δυστύχημα προκλήθηκε από μία μεταλλική χάντρα μεγέθους κουμπιού που βρισκόταν στο μαγιό του παιδιού. Μου είναι πολύ δύσκολο να μιλάω γι’ αυτό. Ο αδελφός μου και η νύφη μου δεν έχουν καμία ευθύνη. Έκαναν αυτό ακριβώς που έπρεπε. Βγήκαν κατευθείαν από τη θάλασσα μόλις χάλασε ο καιρός και κινήθηκαν προς το αυτοκίνητο. Δεν ισχύει ότι κολυμπούσαν την ώρα που έπεφταν κεραυνοί”.

 

 

thetoc.gr