Απίστευτο: Με σκαπτικό μηχάνημα έσπαγαν τα πιάτα σε πίστα “μπουζουξίδικου”

437485237_470648098628620_3571922141211274392_n

Με ένα σκαπτικό μηχάνημα που μοιάζει με μικρή μπουλντόζα. Με τον καλλιτέχνη δίπλα από την ορχήστρα και τον εορτάζοντα στη θέση του οδηγού.

Οι υπάλληλοι φέρνουν τη μία στίβα με πιάτα μετά την άλλη. Ο πρωταγωνιστής ήθελε όπως είπε στον υπεύθυνο να κάνει κάτι που θα μείνει και ασφαλώς τα κατάφερε. Με τις εικόνες να κάνουν το γύρο του διαδικτύου.

Ο υπεύθυνος του κέντρου διασκέδασης μιλάει στο Live News για τις εικόνες που εκτυλίχθηκαν μπροστά του και έκαναν το μαγαζί του viral στο διαδίκτυο.

«Είχε κάποιος την γιορτή του και λέει ”θα σπάσω πάρα πολλά πιάτα, φέρτε πιάτα στο μαγαζί”».

Ο πρωταγωνιστής διασκέδαζε με την παρέα του, σε ένα από τα τραπέζια όταν ξαφνικά όπως μας λέει ο ιδιοκτήτης, αποφάσισε να το περάσει σε άλλο επίπεδο.

Οι υπόλοιποι πελάτες έδειχναν να το απολαμβάνουν εξίσου. Όπως τα μέλη της ορχήστρας και οι τραγουδιστές που ανέβαιναν στην πίστα.

Μέχρι να εξαντληθούν τα πιάτα που υπήρχαν για σπάσιμο. Με τις εικόνες να καταγράφονται από τα κινητά τηλέφωνα των πελατών, που λογικά όταν έμπαιναν για να διασκεδάσουν δεν φαντάζονταν τα όσα θα έβλεπαν στην συνέχεια.

Οι ευχές για χρόνια πολλά συνεχίστηκαν μέχρι το πρώτο φως της ημέρας. Όταν ο άντρας που είχε γενέθλια αποφάσισε να βγάλει τα κλειδιά από το σκαπτικό μηχάνημα.

Το γλέντι φούντωσε και ολοκληρώθηκε μετά από ώρες. Όλοι όπως λέει ο ιδιοκτήτης του κέντρου πριν μας αποχαιρετήσει, έφυγαν χαμογελαστοί και ικανοποιημένοι.

Πάνω από όλα ο κεντρικός πρωταγωνιστής που πέτυχε όπως δείχνει η αναπαραγωγή του βίντεο στα social media περισσότερα από αυτά που φανταζόταν όταν ξεκινούσε από το σπίτι του.

Δείτε το βίντεο:

 

Ακολουθήστε το trikalatroll.gr στο GoogleNews και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.